Deni w morskim
|Strona 1 z 1
Deni w morskim
Zapraszam do lektury
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Re: Deni w morskim
Kiedyś, dawno nawet o tym myślałem, ale przy wykorzystaniu jedynego chyba jak do tej pory dostępnego produktu SERY, przy jego cenie rozważałem nawet samoróbkę, ale na cieńszym wężyku, zniechęciło mnie "dokarmianie" bakterii i długie dojrzewanie złoża i jakoś mi przeszło, tym bardziej iż w miarę tanio, "bezwysiłkowo" i dostępnie pojawiły się w dużej ilości sztuczne zamienniki.
Ale wielki za wykonanie i sposób przekazu, choć myślę, że gdybyś nie miał pod ręka gotowca na obecną chwilę nie budowałbyś już go od podstaw.
Ale wielki za wykonanie i sposób przekazu, choć myślę, że gdybyś nie miał pod ręka gotowca na obecną chwilę nie budowałbyś już go od podstaw.
- 0
Mann am Boden
Re: Deni w morskim
miewan pisze:...choć myślę, że gdybyś nie miał pod ręka gotowca na obecną chwilę nie budowałbyś już go od podstaw.
Myślę, że zbudował bym lepszy
- 0
|Strona 1 z 1