wtf (konkurs)
Re: wtf (konkurs)
Nie rozumiem dlaczego miałbyś nie podawać producenta złej jakości pokarmu?
To forum internetowe, nikogo nie obrażasz, nie naruszasz dóbr, dajesz tylko swoją opinię popartą złymi doświadczeniami.
To forum internetowe, nikogo nie obrażasz, nie naruszasz dóbr, dajesz tylko swoją opinię popartą złymi doświadczeniami.
- 1

A mnie nic nie dziwilo , oprócz tego że sturisomy były jakby poszarpane delikatnie , nie wszystkie ale po zastanowieniu jakby jednak tak
.
A śmiałem się z żony ze wizje ważkowe ma
dopóki mi nie przyniosła trafionej 
A nie pierwszy raz widziałem takie cos u siebie i raz zabilem nawet

A śmiałem się z żony ze wizje ważkowe ma

A nie pierwszy raz widziałem takie cos u siebie i raz zabilem nawet

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ja to chyba nawet wiem jak te ważki do Ciebie trafiły ->jaja na roślinach z Supraślanki
- 2
Mann am Boden
Jedyną opcja Andrzeju jest supraslanka - chyba że ujawnione zostanie co to za pokarm
.
W tamtym roku nie było tego probblemu i były mieczyki w ilości ogromnej - mogłem nie zauważyć , przy kilku sturisomach widać od razu , poza tym te stworki swobodnie sobie chodziły i do kotnika mogły się dostać bez problemu - kolejna nauczka dla mnie

W tamtym roku nie było tego probblemu i były mieczyki w ilości ogromnej - mogłem nie zauważyć , przy kilku sturisomach widać od razu , poza tym te stworki swobodnie sobie chodziły i do kotnika mogły się dostać bez problemu - kolejna nauczka dla mnie
- 1
Ja u siebie około 3 tygodnie temu takie coś znalazłem.
Na zoobotanice, pan od owadów powiedział, że to jakaś rosówka.
Na zoobotanice, pan od owadów powiedział, że to jakaś rosówka.
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Rosowka trochę inaczej wygląda - przy najmniej dla mnie
- 0