07.09.15
07.09.15
Nietypowo w poniedziałek za tydzień ( bo przy wizycie Anomisa ) mały rautcik ok 19.30 z okazji przekroczenia 2000 postów, 666 zarejestrowanego użytkownika, końca wakacji ( wszyscy w domach, koniec po tygodniu zamętu z edukacją latorośli) , wyjazdu ekipy na PET FAIR i ZOOBOTANIKĘ, porozmawiania o tym co nas cieszy, a co boli itp., itd., etc.......w skrócie 

- 0
Mann am Boden
Re: 07.09.15
Może zaproponuje u mnie - w mieszkaniu - ew. przy "oblężeniu" z chęcią gdzieś w pobliżu i grupami pokaz.
Moje ryby przygotowaaly niespodziankę na te okoliczność
Zapraszam wszystkich
Moje ryby przygotowaaly niespodziankę na te okoliczność
Zapraszam wszystkich

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomasz dom to dom, optuję jednak miasto, bierz pod uwagę, że Boboli na koniec Mickiewicza to kawał drogi.
Wstępnie z Białego :
radko
Robert,
ja,
pewnie Ty,
może Grześ
kto jeszcze ? - to poniedziałek ( we wtorek większość z nas ma zajęcia zawodowe), więc nie będziemy szaleć z %, także osoby totalnie bezalkoholowe dadzą rady
Na "porządek obrad" dojdzie jeszcze Drozdowo i Nexus
Wstępnie z Białego :
radko
Robert,
ja,
pewnie Ty,
może Grześ
kto jeszcze ? - to poniedziałek ( we wtorek większość z nas ma zajęcia zawodowe), więc nie będziemy szaleć z %, także osoby totalnie bezalkoholowe dadzą rady
Na "porządek obrad" dojdzie jeszcze Drozdowo i Nexus
- 0
Mann am Boden
Ok miasto też jest ok - jakieś propozycje ?
- 0
Jak wiesz centrum jeszcze się nie zwinęło i pewnie do poniedziałku jak stało tak stać będzie, myślę, że "Za Bramą" będzie ok, początek w granicach 19
- 0
Mann am Boden
Ok 19 do zobaczenia a może nawet wcześniej 

- 0
A czy jakiś autobus będzie blisko aby do domu sprawiedliwości wrócić? Może też być taxi.
- 0