rośliny z Tanganiki
Re: rośliny z Tanganiki
w takim miejscu to i ponurkować nieźle by było
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jaram się!
Miewan namierzyłeś o to to ?
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Miewan namierzyłeś o to to ?
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
112L - Mała Biała - Tanganika
Nie,
zastosowałem trochę podobny surogat w postaci Lagarosiphon major
, co i tak nie ma znaczenia bo w mojej wodzie i moim ówczesnym oświetleniu spowodowało jego błyskawiczny zanik do 0, zresztą vallisineria padła równie szybko.
zastosowałem trochę podobny surogat w postaci Lagarosiphon major
, co i tak nie ma znaczenia bo w mojej wodzie i moim ówczesnym oświetleniu spowodowało jego błyskawiczny zanik do 0, zresztą vallisineria padła równie szybko.
- 0
Mann am Boden
Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta listę roślin rosnących w Tanganice.
Na niej znajduje się też :
No to posadziłem chwasta
Na niej znajduje się też :
miewan pisze:Nymphaea lotus forma
No to posadziłem chwasta

- 0
Mann am Boden
Pokaż - nie wierzę Miewan startuje z holendrem

![:] :]](./images/smilies/32 Not one care.png)

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nic nie pokarzę
- to niezniszczone resztki ziela po "pielęgnacji" dokonanej przez poskoczki w "jamniku", tu zmieniło im się tylko to, że nie ma ryb lgnących do chwastów i posadziłem je z dala od kopaczy - więc szansę na przeżycie oceniam na 0,5 %

- 0
Mann am Boden