[1050L] 2 Malawi Maćka
Re: [1050L] 2 Malawi Maćka
Tomku nadal bez badyli. Nie mam w czym wygotować. Może ktoś ma pożyczyć wielki garnek na kilka godzin? 
Krzychu to ten sam maluszek którego miałem. Zaczął się wybarwiać.

Krzychu to ten sam maluszek którego miałem. Zaczął się wybarwiać.
- 0
Tomasz 80 cm długości
Ewentualnie może ktoś ma beczkę i możliwość rozpalenia ogniska na działce... Wtedy może zrobić relaksacyjne spotkanie i wygotowac korzonki kto co ma...
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 2
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Myślę, że taki 50x50cm by wystarczył. Willi podrzucę Ci je w tygodniu 
Pomysł Piotrka super!

Pomysł Piotrka super!

- 0
Wczoraj przyjechały 4szt. Synodontis multipunctatus (sorki, zgrzeszyłem mieszając biotopy ale... mnie to lotto
) . Niestety nie mogę ich uchwycić
Fossorochromis rostratus: samczyk
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Fossorochromis rostratus: samczyk
- 1
piwko28 pisze:przyjechały 4szt. Synodontis multipunctatus (sorki, zgrzeszyłem mieszając biotopy ale... mnie to lotto
Oj tam Maciuś wiadomo przecież jak trudno nabyć jest syn.njassae i nie jesteś pierwszym, drugim ani dziesiątym zapalonym malawistą który ma te sumy w swoim zbiorniku, zresztą ich udane rozmnożenia lepiej udają się z malawijskimi i wiktoriańskimi pyszczakami niż gębaczami z tangi no chyba, że "inkubatorem" jest Ctenochromis horei.
Akurat jeżeli chodzi o mnie to w pełni rozumiem chęć posiadania i obserwowania sumów w swoim baniaku

Tu bardziej martwi mnie ich ilość ( w dużej kupie fajniejsze są ich zachowania i odwrotnie przy kilku szt. mogą być trochę wredne), i aranż Twojego zbiornika ( ograniczona liczba kryjówek).
piwko28 pisze:Niestety nie mogę ich uchwyci
Dasz radę, choć łatwe to nie będzie
- 1
Mann am Boden
Zdaję sobie sprawę Andrzeju. Prawdopodobnie domówię kolejne 4szt. wtedy stadko powinno ukazać swoje piękno
Kukułki uaktywniają się dopiero wieczorem. Świetna sprawa gdy szybciutko naginają po zbiorniku.
Coś tam udało się ustrzelić
Polowanie

Coś tam udało się ustrzelić
Polowanie

- 3
Mi też się podobają - niestety miejsca brak
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Fajne, szkoda że będziesz je widział rzadko gdy już znajdą na dobre swoją dziurę 

- 0