płytki projekt - tereny zalewowe
Re: płytki projekt - tereny zalewowe
kąpiel zielna
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Przed chwilą widziałem "dzikie" polowanie. Pod szybą nakrywową zaplątał się jakiś zielony niewielki owad, jedna z paskud śledziła go z wody, do momentu aż usiadł na szybie. Atak nastąpił z korzenia bezpośrednio pod nim. Najpierw ryba chwilę celowała podnosząc łeb ( dziwnie do brzmi pisząc o rybie ) a potem skok, celny skok. Zanim poskoczek spadł do wody owad był w jego gębie. Co jeszcze dziwniejsze atak był zwektorowany dokładnie na owada, szyba nawet nie zadrżała i został na niej jedynie ślad w postaci kropli wody w miejscu gdzie siedziała zielona przekąska, masakra co te ryby jeszcze potrafią 

- 1
Mann am Boden
Nie dziwi mnie to - dokladnie wczoraj coś podobnego , może nie w takim wykonaniu (zwykły mieczor) zaatakował komara w locie , tuż nad wodą , ew. Wpadl do wody I zaczlo się wychlupywanie wody z akwarium - tez widzialem to pierwszy raz
Troche je przyglodzilem - 2 razy dziennie pokarm tylko i takie efekty + atak na wszystko co w qodzie, kto pierwszy ten lepszy
Troche je przyglodzilem - 2 razy dziennie pokarm tylko i takie efekty + atak na wszystko co w qodzie, kto pierwszy ten lepszy
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
taa Tomasz, tyle że u mnie to nie było tuż nad wodą, do szyby nakrywowej jest od poziomu wody 10 cm i to pod nią siedział owad a atak był precyzyjny bez łupnięcia w szkło.
- 0
Mann am Boden
Nie no u mnie nie aż tak centymetr jakis. Siedzę sobie w porcie w Mikołajkach browara Sącze 

- 0

- 0
Mann am Boden
Żałuję że nie ze mną, lecz ja od rana na Mazurach a jutro chyba wizyta u Anomisa
. Nocleg w Mikołajkach x, dziś rejs statkiem, i browar jutro plaża .
A ryby pierwszy raz głodówka dziś , jutro i chyba pojutrze
Ale ze u paskudny taka celność uderzenia w muche

A ryby pierwszy raz głodówka dziś , jutro i chyba pojutrze

Ale ze u paskudny taka celność uderzenia w muche
- 0
Będziemy z Tomkiem podmianę robić w 450l. Najpierw nałapiemy 150l RO
.

- 0

A ten obserwuje :
- 0
Mann am Boden