112L Gościnna Afryka - Badyle
Re: 112L Gościnna Afryka - Badyle
BRO pisze:Pseudocrenilabrus multicolor
Nie wiem gdzie go dostaniesz, ale to spora ryba jak na 112 l
- 0
Mann am Boden
No właśnie z miejsca mam po sąsiedzku - choć widzę że to jakaś inna barwa..
http://olx.pl/oferta/gebacz-wielobarwny ... 8qEEb.html
Pytanie zasadnicze, czy one też się będą "cieły" z Thomasami?
http://olx.pl/oferta/gebacz-wielobarwny ... 8qEEb.html
Pytanie zasadnicze, czy one też się będą "cieły" z Thomasami?
- 0
112L - Mała Biała - Tanganika
Żeby na to odpowiedzieć trzeba by mieć takie połączenie i wątpię, żeby ktoś z tu obecnych tego próbował.
Z fotek z oferty widać, że pływały i rozmnażały się z kosiarkami i razborami więc to raczej "towarzyskie" ryby , nie wiem nigdy ich nie miałem i nie znam nikogo kto je miał/ma
Z fotek z oferty widać, że pływały i rozmnażały się z kosiarkami i razborami więc to raczej "towarzyskie" ryby , nie wiem nigdy ich nie miałem i nie znam nikogo kto je miał/ma
- 0
Mann am Boden
Aplocheilichthys normani - zajebiste, nie widziałem ich wcześniej.
- 0

Oj Piotruś są dostępne u saxona,
mam je, a nawet wrzucałem na forum ich fotki z "jamnika"
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Oj Piotruś są dostępne u saxona,
Ja to ślepy jestem

- 0

miewan pisze:Żeby na to odpowiedzieć trzeba by mieć takie połączenie i wątpię, żeby ktoś z tu obecnych tego próbował.
Zachęcające

- 0
Cześć! Witam po Nadmorkism urlopie. Życzę każdemu takiego miłego szoku po powrocie 
Wracam z urlopu pewny ze przy baniaku będzie kupa roboty, bo dzień przed wyjazdem mechanicznie ściągnąłem glona. A tu taka miła niespodzianka.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Niestety jest strata.
Czerwonobrzuch chyba nie mógł się pogodzić z myślą że opuszcza zbiornik i ludzie na OLX go oglądają. Wyskoczył i się zmarszczyl
w ślad za nim pewnie na Ratunek ruszył mały Neoniasty. Czyli stan -2
nie wiem czemu takie rzeczy dzieją się na urlopie. Jakby ryby widzialy że są same
Podobnie jak Ampularie. Nigdy nie ściągalem ich z pokoju. A mój ojciec kilka razy zastał je na wybiegu
PS. Aha, jutro odbieram Pseudocrenilabrusy
Będzie też mała zmiana wystroju bo widziac zachowanie Thomasów widzę ze norki średnio mają znaczenie. Bardziej chodzi o zamknięte obszary. W sensie ograniczone czymś. Gałęziami, kamieniami, etc. Mam już plan.

Wracam z urlopu pewny ze przy baniaku będzie kupa roboty, bo dzień przed wyjazdem mechanicznie ściągnąłem glona. A tu taka miła niespodzianka.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Niestety jest strata.
Czerwonobrzuch chyba nie mógł się pogodzić z myślą że opuszcza zbiornik i ludzie na OLX go oglądają. Wyskoczył i się zmarszczyl

nie wiem czemu takie rzeczy dzieją się na urlopie. Jakby ryby widzialy że są same

Podobnie jak Ampularie. Nigdy nie ściągalem ich z pokoju. A mój ojciec kilka razy zastał je na wybiegu

PS. Aha, jutro odbieram Pseudocrenilabrusy

Będzie też mała zmiana wystroju bo widziac zachowanie Thomasów widzę ze norki średnio mają znaczenie. Bardziej chodzi o zamknięte obszary. W sensie ograniczone czymś. Gałęziami, kamieniami, etc. Mam już plan.
- 0
Ostatnio zmieniony 15 lip 2015, 16:40 przez BRO, łącznie zmieniany 1 raz
BRO pisze: jutro odbieram Pseudocrenilabrusy![]()
Ryby juz W baniaku, okazuje się ze mam odmianę Victoria. Zlotawe, z bardziej niebieskimi końcówkami pletw, nie czerwonymi. Ale i tak postanowilem spróbować.
Jutro przemeblowanien delikatne i wywalam z Baniaka to co nie afrykańskie. Neonki i Danio.
PS. Takii Moonlight za 5zl

- 0
Niezły ten moonlight - u mnie niestety z czerwonym od razu 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie