112l mojej amazonki
Re: 112l mojej amazonki
Jeśli nie dostanę nowej samicy... może bym zamienił na
Parę cryptoheros nanoluteus ewentualnie nie wiem czy starczy miejsca dla pary
guianacara stergiosi. Oczywiście jedne lub drugie...
Obecnie zbieram kamienie i drzewo, myślę zrobić 2 lub 3 groty, do tego dwie połówki kokosa. I mnie więcej podobny wygląd jak obecnie... 60-70cm wysokość pozwala poszaleć...
guianacara stergiosi. Oczywiście jedne lub drugie...
Obecnie zbieram kamienie i drzewo, myślę zrobić 2 lub 3 groty, do tego dwie połówki kokosa. I mnie więcej podobny wygląd jak obecnie... 60-70cm wysokość pozwala poszaleć...
- 0
rudy102 pisze:może bym zamienił na
guianacara stergiosi.
Masz zdecydowanie za mały zbiornik na te ryby.
- 0

To jakieś maluszki, jeszcze młodziaki - jak podrosną to będzie niezła sieka 
Gujanki nie są aż tak agresywne ale będzie dla nich po prostu ciasno.
Miałem 6 szt w 720l, dostałem je ze zbiornika 240l, część z objawami skarłowacenia.

Gujanki nie są aż tak agresywne ale będzie dla nich po prostu ciasno.
Miałem 6 szt w 720l, dostałem je ze zbiornika 240l, część z objawami skarłowacenia.
- 0

Dostałem jak już zrezygnowałem z poszukiwania samice agassiza. Więc już wszystko jasne.
- 0
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Ikra nr 2 wczoraj się szykowali a dziś 15 dni od złożenia pierwszej jest druga. Jest dużo rzadziej na lisciu niż pierwsza. Zaraz wkładam brzeczyk.
Miałem robić JUTRO podmiane na torfianke... muszę się wstrzymać zbił bym ph o 0,2.
Nocne testowe oświetlenie. 2w żarówka z lodówki... na mały gwint. Podoba mi się. Będą dwa mógły biały ciepły w nowym szkle.
Ikra nr 2 wczoraj się szykowali a dziś 15 dni od złożenia pierwszej jest druga. Jest dużo rzadziej na lisciu niż pierwsza. Zaraz wkładam brzeczyk.
Miałem robić JUTRO podmiane na torfianke... muszę się wstrzymać zbił bym ph o 0,2.
Nocne testowe oświetlenie. 2w żarówka z lodówki... na mały gwint. Podoba mi się. Będą dwa mógły biały ciepły w nowym szkle.
- 0
Nie za jasno jak na nocne oświetlenie??
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Od 7h w akwarium a samiec tańczy jak by próbował deszcz na środku pustyni wyczarować. Zdjęcie samca - tozmazaneeeeeeeee
Od 7h w akwarium a samiec tańczy jak by próbował deszcz na środku pustyni wyczarować. Zdjęcie samca - tozmazaneeeeeeeee
- 0