Pomysł na
Re: Pomysł na
Bezsprzecznie, ale nie jest to rozwiązanie dla mnie, umiejscowienie baniaka powiedzmy biurkowe naraża go na ewentualne
"trącanki". Muszę szybki "schować" za krawędziami akwarium.
"trącanki". Muszę szybki "schować" za krawędziami akwarium.
- 0
Mann am Boden
Andrzej a opcja drewna tak jak do "kranu"? Tyle, że dodatkowo od środka wypust, na którym będzie się opierało szkło.
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Coś takiego mniej więcej...
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 1
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Wili, dla mnie to trochę jakby poprosić "Wita Stwosza". Lekkie zacofanie Przepraszam za dygresję.
- 0
Michał, grunt, że dziala, szukać nie trzeba i koszty minimalne;)
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Andrzeju przypomnij jaki wymiar ma być tej szyby nakrywającej.
Ja swego czasu zrobiłem podobne uchwyty pod szybę, z elektrycznej taśmy aluminiowej.
Jak byś chciał to mam pod dostatkiem, powyginać też pomogę.
Ja swego czasu zrobiłem podobne uchwyty pod szybę, z elektrycznej taśmy aluminiowej.
Jak byś chciał to mam pod dostatkiem, powyginać też pomogę.
- 2
Andrzeju wymiaru nie podawałem , to mają być dwie szybki po 63,5 cm X 24 cm z szyby 4 mm na krawędź 6 mm, jakbyś był łaskaw to z chęcią skorzystam, miałbyś pretekst żeby mnie odwiedzić na nowej miejscówce.
- 0
Mann am Boden
nie sądziłem że z czegoś takiego można zrobić potrzebne ci mocowanka - lecz ona jest miękka, nie wiem czy utrzyma, chyba ze masz dość grubą
woże w aucie - chyba co dzień
woże w aucie - chyba co dzień
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Cała tajemnica kryje się w tym, że w takim wieszaku pracuje tylko kilka milimetrów od szyby, gdzie wytrzymałość jest wystarczająca.
Z kolei łatwość gięcia tego wynalazku, daje duże pole do popisu nawet niewprawnej ręce.
Z kolei łatwość gięcia tego wynalazku, daje duże pole do popisu nawet niewprawnej ręce.
- 0