112l mojej amazonki
Re: 112l mojej amazonki
Mam 178. Mogę sobie postawić stopień do grzebania dla tego 70h całość. Kręciło mi się w głowie 80x80 front ale wtedy szafka by musiała być niższa o 15cm by miało to sens...
- 0
żeby coś na środku posadzić - muszę używać drabinki - przy tylnej szybie ogólny dramat, 3 stopień drabinki i na akrobate
natomiast (+) olbrzymi taki że siedząc na rogówce środek akwarium jest troche powyżej wysokości wzroku
natomiast (+) olbrzymi taki że siedząc na rogówce środek akwarium jest troche powyżej wysokości wzroku
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
rudy102 pisze:Jak się obsługuje 80-90cm wysokości?
W 80h normalnie dosiegam do dna ale stoi ono na wysokości 50 cm. Problem robi się przy 90h, to stoi na 75 cm.
- 0
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 17:01 przez qbass56, łącznie zmieniany 1 raz

Jak będziesz korzystał z podestu, to pomyśl nad takim, który bez przesuwania będzie Ci pozwalał na pracę na całej długości szkła. Ja przez jakiś czas miałem szkło bardzo wysoko i ogromnie przeszkadzało mi schodzenie przesuwanie i wchodzenie na podest. A woda przy tych manewrach chlapała po podłodze szkle i szafce.
- 0

Powierzone. Obecne wysokość 55cm pozwoli na swobodne manewry. 60cm juz ogranicza ale nie przeszkadza i to granica. Potem albo stolik 15cm niżej albo orace z ryczki/ławki. W końcu to 80cm nie będzie latania. I mam nadzieję że nie będzie za dużo grzebania.
- 0
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Amano, filtrująca jest całkiem inna.
- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium