Ziemniak :D 160l
Re: Ziemniak :D 160l
Oglądając filmiki z akwariami ludzi z forum stwierdzam że likwiduję baniak i będę sobie tylko fimy na YT oglądał.
- 0
Ja swoje nagrywam bo często jak mnie nie ma w domu to sobie oglądam przynajmniej filmik.
Ale ostatnio się złapałem, że siedzę w domu i oglądam akwaria na youtubie zamiast się zrelaksować przy swoim...
Ale ostatnio się złapałem, że siedzę w domu i oglądam akwaria na youtubie zamiast się zrelaksować przy swoim...
- 0
Moim zdanie tak jest wygodniej wstawiając filmik na yt. Zdjęcia trzeba dobrze zrobic, zmniejszyć, a tak tylko raz dwa i nagrane 

- 0
dzis mialem chwilje i nagralem filmik z zycia akwarium. Mam male problemy z glonikiem ktorego nie moge rozpoznac z racji ze niektore sa podobne do siebie. Podalem dzis potrojna dawke carbo i codziennie podaje 2ml potasu bo liscie robia sie dziurawe i odpadaja
- 0
Kilka habrosusow ktorych chce dokupic oraz parka milonezji i gupika endlera blue japan. Nie mam pomyslu co dodac...
- 0
Ławice są różne - ciekawe i niezwykle - poszukaj może czegoś bardziej dziwnego
a zarazem niespotykanego 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie