"Gołębnik"
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Re: "Gołębnik"
Andrzejku Kambul po lewej jest super, wysoki i będzie wystawał poza poziom wody gdzie światło będzie się super załamywać świecąc nad nim... Trochę przyczepię się do prawej strony, albo:
-te kamienie są ciut duże
- albo położone w "domki"
- albo położone w jednej linii
Chodzi mi o to, że patrząc na zdjęcie nie widać tej ładnej głębi 60cm. Może warto rozłupać je na mniejsze i spróbować poustawiać je "przód-tył" a przy tym robiąc naturalnie wyglądające groty?
-albo wymyślam
wybacz 
-te kamienie są ciut duże
- albo położone w "domki"
- albo położone w jednej linii
Chodzi mi o to, że patrząc na zdjęcie nie widać tej ładnej głębi 60cm. Może warto rozłupać je na mniejsze i spróbować poustawiać je "przód-tył" a przy tym robiąc naturalnie wyglądające groty?
-albo wymyślam

- 1
- Często zagląda
- Reputacja: 19
gdzie są zdjęcia ????????????????????????????????????? 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nie ma bo chyba nie robiłem
, ale jest dobrze (teraz jest za dużo słońca, żeby coś pyknąć), woda się wyklarowała choć to jeszcze nie kryształ, ale mało jej już trzeba, niespodziewane startery malawijskie mają się dobrze ( red redy nawet się trą).
Szczepiłem seachem stability, cyrkulacja i filtracja ( nie docelowa) ustawiona jeszcze przypadkowo, szyby nie przetarte - dojrzewa

Szczepiłem seachem stability, cyrkulacja i filtracja ( nie docelowa) ustawiona jeszcze przypadkowo, szyby nie przetarte - dojrzewa

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
- Często zagląda
- Reputacja: 19
Krzyś nie masz jakiś resztek żarełka dla ziołojadów, zupełnie niespodziewanie mam już ryby we flagowcu ( red redy, caerelusy i socolofi), nie chce mi się kupować im karmy bo nie sądzę by były u mnie dłużej niż tydzień.
- 0
Mann am Boden