wspólne zamówienie w softLED
Re: wspólne zamówienie w softLED
Info z dzisiaj ( teoretycznie wczoraj ) wyjechały niebieskie więc w poniedziałek lub wtorek będą.
Jednak po zawieruchach z zamówieniem ( taśma Wojtka24 okazało się, że została pomylona w wysyłce → Wojtek zabiorę ją ), zastanawiam się nad sensem takich wspólnych ewentualnych zamówień, ja chyba pasuje jako "organizator i wykonawca".
Jednak po zawieruchach z zamówieniem ( taśma Wojtka24 okazało się, że została pomylona w wysyłce → Wojtek zabiorę ją ), zastanawiam się nad sensem takich wspólnych ewentualnych zamówień, ja chyba pasuje jako "organizator i wykonawca".
- 0
Mann am Boden
Andrzej nie poddawaj sie :-) .
Ty zamowiles dobra to oni dali ciala.... niech dosylaja za free wlasciwe i tyle.
Inna sprawa - zapomialem Ci kase oddac
Ty zamowiles dobra to oni dali ciala.... niech dosylaja za free wlasciwe i tyle.
Inna sprawa - zapomialem Ci kase oddac
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
WOJTEK24 pisze:Inna sprawa - zapomialem Ci kase oddac
spoko, to ja będę Ci winny, jak pisałem zabiorę tą co jest, wymyśliłem sobie jak ją wykorzystać.
W poniedziałek zadzwonię do softLED'u ( jutro złożę i opłacę zamówienie na tą "właściwą") i potarguję się o darmową wysyłkę, jak coś ( gdyby to się nie udało) dopłacę Ci za "transport".
- 0
Mann am Boden
Ostatnio czytam i ogladam wszystko co dotyczy ledow ( i tych na tasmach jak i mocy). Jakis czas temu na youtube ogladalem film jak chlopak sprawdzal jak sie ma moc podawana przez producenta/sprzedawce paskow led w stosunku do rzeczywistosci i okazalo sie ze calkiem niezle nas czyli klientow oszukuja. Wiec dzisiaj sobie sprawdzilem nasze moduly.
Na stronie SoftLed jest informacja ze jeden modul to 2,5W, czyli
3*2,5= 7,5W
Mi z pomiaru trzech modulow wyszlo 6,45W. Czyli gdzies mi zgina 1W ( ~0,33W na jeden modul).
Wnioski: nie podejme sie wyciagac zadnych, mam za mala wiedze ... moze ktos madrzejszy sie wypowie ...
Na stronie SoftLed jest informacja ze jeden modul to 2,5W, czyli
3*2,5= 7,5W
Mi z pomiaru trzech modulow wyszlo 6,45W. Czyli gdzies mi zgina 1W ( ~0,33W na jeden modul).
Wnioski: nie podejme sie wyciagac zadnych, mam za mala wiedze ... moze ktos madrzejszy sie wypowie ...
- 0
- Rezydent
Połączone szeregowo czy równolegle?
To ma największe znaczenie - poza jakością
To ma największe znaczenie - poza jakością
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tzn.?
Moduly mysle ze to polaczenie szeregowe, a miernik wpinalem tez szeregowo
Moduly mysle ze to polaczenie szeregowe, a miernik wpinalem tez szeregowo
- 0
- Rezydent
A nie sprawdzałeś luxometrem - jak swiatłość
Moc -mocą - lecz jak świeci
Moc -mocą - lecz jak świeci
- 0
- Rezydent
Dziś o 16-17 wjechały niebieskie
- 0
Wiem już, że i właściwa taśma dojechała do Wojtka, więc po "rozdaniu" niebieskich "dostawę" uznamy za już historyczną, co nie zmienia faktu że mam dość .
- 0
Mann am Boden