30L kostka
|Strona 1 z 1
30L kostka
Od dwóch dni mam zalany 30l zbiorniczek dla krewetek. Nie będę miał zbyt mocno wymagających krewetek bo nie mam czasu bawić się w filtry RO itp. Wszystkie rzeczy z zestawu Shrimp set Aquaela ale z czasem wymienie w nim filtr na jakąś małą kaskade. Rośliny jakie posadziłem:
-POGOSTEMON OCTOPUS
-PEACOOK MOSS
-AMANIA SP.BONSAI(chyba ale nie jestem pewien)
-POGOSTEMON OCTOPUS
-PEACOOK MOSS
-AMANIA SP.BONSAI(chyba ale nie jestem pewien)
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Re: 30L kostka
Lubie takie male nie zawalone szkielka. Wiesz ja bym wywalil tego poestemona i wsadzil duzego henia, lub cos drobnolistnego np jakas rotale. A i jeszcze wydaje mi sie ze to nie jest amania tylko umbrosium, ale do konca nie jestem pewien bo siedze narazie na tel, i dokladnie fotki nie widze. Zycze powodzenia i jak najmniej problemow ze startem.
- 0
Ostatnio zmieniony 07 lut 2015, 21:31 przez czester1, łącznie zmieniany 7 razy
- Bywalec
- Reputacja: 45
- GG: 0
Ładniutka lampka ale mam uczulenie na ten ceglasty kolor dna, w ogóle mi nie leży.
Co do RO, to w Kameleonie mają po 45gr/l - możesz się pokusić o wydatek na 5l na podmianki raz na tydzień - w sam raz
a i krewecie możesz mieć fajniejsze
Co do RO, to w Kameleonie mają po 45gr/l - możesz się pokusić o wydatek na 5l na podmianki raz na tydzień - w sam raz
a i krewecie możesz mieć fajniejsze

- 0

amania sp. bonsai jest z tylu ale z tego co widzę u siebie rośnie dość wolno ale może to wina tego że dopiero dopinam nawożenie
Ja też bym wydalił tego pogostemona i wsadził cos drobnolistne go plus dwie trzy łodygi np. Ludwigii sp cuba albo kilka rotalek wallichi

Ja też bym wydalił tego pogostemona i wsadził cos drobnolistne go plus dwie trzy łodygi np. Ludwigii sp cuba albo kilka rotalek wallichi
- 0
Nie mialem duzego henia. Chcialem go ale nikt nie mial niestety... czy rosnie wolno nie wiem bo 3 dzien dopiero jest w akwarium i watpie aby jeszcze sie zakorzenily. Jak by ktos mial takiego duzego henia to chetnie przyjme troszeczke aby posadzić
- 0
|Strona 1 z 1