[145l] Panieny świat podwodny :)
Re: [145l] Panieny świat podwodny :)
Bardzo ładnie skomponowana aranżacja choć to nie do końca moje klimaty ale podoba mi się. Gratuluję pomysłowości.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Głosu nie kojarzę, ale za aranż pochwałki, pochwałki i pochwałki.
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
mała aktualka.
coś tam doszło, innego ubyło. No i trochę się rozrosło :P zabuszania ciąg dalszy
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
coś tam doszło, innego ubyło. No i trochę się rozrosło :P zabuszania ciąg dalszy
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
www.aquarebels.pl
Fajnie jest, chociaż jakby było mniej światełka.... to by był miód malina wg mnie
- 0
przyciął bym ta rotele czy co tam jest moczarka ? i posadził bym obok zęby ja zagęścić później sprubował bym ja jakoś uformować ,ale całość jest spoko
co do światła to możne być złudzenie poprzez rośliny i ich długość miałem tak u siebie
co do światła to możne być złudzenie poprzez rośliny i ich długość miałem tak u siebie
- 0
z tyłu właśnie chcę utworzyć swego rodzaju kurtynę czy też tło naturalne. będę przycinać i sadzić na gęsto ale to jeszcze trzeba czasu
przyciemnić? a ja myślę nad dodaniem światła. trochę może jest na zdjęciu małe złudzenie zbyt jasnego zbiornika ale w rzeczywistości mogłoby być jaśniej :P
przyciemnić? a ja myślę nad dodaniem światła. trochę może jest na zdjęciu małe złudzenie zbyt jasnego zbiornika ale w rzeczywistości mogłoby być jaśniej :P
- 0
www.aquarebels.pl