Dla niepiszących
Dla niepiszących

Jeżeli jesteś zalogowany, a nagle straciłeś widoczność działu giełda i nie masz możliwości przeglądania zdjęć, to oznacza iż w Twoim "dorobku" jest mniej niż 1 post, czyli nie napisałeś na forum nic.
Można to szybko nadrobić , wystarczy rzeczony post w jakimkolwiek dziale i na jakikolwiek temat, a odzyskacie pełną przestrzeń treści forum otwartego.
- 0
Mann am Boden
Re: Dla niepiszących
dla zasady, (jestem stary dziad b. dobrze pamiętający "minione" bodobno czasy ) nic nie piszę a tylko przeglądam, ale chciałbym wiedzieć po co to ograniczenie
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
To taka "marchewka" - chcielibyśmy zaangażować Was do pisania i udzielania się 

- 0

Lechu, ograniczenie jest swoistą zachętą, ponad 220 ( zarejestrowanych 398) zarejestrowanych nic nie napisało na forum, a jak wiadomo jak nikt nie będzie pisał nie będzie co czytać i przeglądać. Mała grupa piszących z czasem się wypali choćby nie wiem jak byli kreatywni.
- 0
Mann am Boden
Dlatego też zapraszamy wszystkich do opisywania swoich przygód i doświadczeń z akwarystyką
Im wiekszy zasób wiedzy tym lepej byłoby się tą wiedzą podzielić
Im wiekszy zasób wiedzy tym lepej byłoby się tą wiedzą podzielić

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Nowy na forum
Swego czasu miałem problem z rybami - niestety nikt mi nie pomógł - dobrych rad było sporo lecz żadna nieskuteczna... po prostu
Efektem śmierć całego gatunku - może to skrajny przypadek lecz nawet ludzie z wiedzą nie wiedzieli o co chodzi
Im wiecej osób opisze swoje doświadczenia - tym prościej w przyszłości będzie można zaradzić konkretnym przypadkom
Dla mnie najważniejsza jest wymiana wiedzy - mimo ok 15L doświadczenia cały czas się uczę pokory w obsłudze akwarium i życia które w nim się znajduje
Efektem śmierć całego gatunku - może to skrajny przypadek lecz nawet ludzie z wiedzą nie wiedzieli o co chodzi
Im wiecej osób opisze swoje doświadczenia - tym prościej w przyszłości będzie można zaradzić konkretnym przypadkom

Dla mnie najważniejsza jest wymiana wiedzy - mimo ok 15L doświadczenia cały czas się uczę pokory w obsłudze akwarium i życia które w nim się znajduje

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Niestety u mnie napisanie posta nie podziałało. Dalej nie mogę przeglądać giełdy, a napisałem nawet 3 posty (włącznie z tym).
- 0
240 L Mbuna
- Nowy na forum