Troche inne akwaria
Troche inne akwaria
Poniżej pare zdjęć z restauracji sea food.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
- Rezydent
- Rezydent
Re: Troche inne akwaria
Rany chłopie, ale Cię wywiało.
Miałeś czas przejść się po tamtejszych zoologikach ?
Miałeś czas przejść się po tamtejszych zoologikach ?
- 0
Mann am Boden
Nie, ale moze uda mi sie to w niedziele.
"Moj" Chińczyk to tez taki tutejszy fan akwarystki wiec dał mi adres .... to jest cała ulica .... w naszych realiach to średnie osiedle
Poza tym są sklepiki ale ich główny asortymet to akwaria biurkowe i "ozdobne", takie cukierkowe ...
W niedziele, jesli mi sie uda odwiedze tez oceanarium (Ocean Park), to tez wrzuce pare fotek.
"Moj" Chińczyk to tez taki tutejszy fan akwarystki wiec dał mi adres .... to jest cała ulica .... w naszych realiach to średnie osiedle

Poza tym są sklepiki ale ich główny asortymet to akwaria biurkowe i "ozdobne", takie cukierkowe ...
W niedziele, jesli mi sie uda odwiedze tez oceanarium (Ocean Park), to tez wrzuce pare fotek.
- 0
- Rezydent
Wrzucaj, wrzucaj, rozglądaj się i cykaj,
zwłaszcza co sprzedają czego nie ma u nas, ze szczególnym nastawieniem na ryby i osprzęt.
Zazdroszczę wycieczki - to służbowo ?
zwłaszcza co sprzedają czego nie ma u nas, ze szczególnym nastawieniem na ryby i osprzęt.
Zazdroszczę wycieczki - to służbowo ?
- 0
Mann am Boden
To podróż służbowa i niestety dni mam zajęte od 6 do 22, a do tego w KH pracuje sie 6 dni w tyg wiec do zwiedzania zostaje tylko niedziela.
Problem mam z zakupem nawet prezentów dla dzieciaków i żony ....
Duzy plus że gospodaż zabiera nas na lunch czy jak wczoraj na kolacje i za każdym razem w inne miejsce to mozna coś wiecej zobaczyć.
Wczoraj zrobiliśmy sobie akurat taką symboliczna kolacje kończącą tę część projektu, a że bylem pierwszy raz HK to zaproszenie do tego typu restauracji było takim "ukłonem" w moja stronę
Problem mam z zakupem nawet prezentów dla dzieciaków i żony ....
Duzy plus że gospodaż zabiera nas na lunch czy jak wczoraj na kolacje i za każdym razem w inne miejsce to mozna coś wiecej zobaczyć.
Wczoraj zrobiliśmy sobie akurat taką symboliczna kolacje kończącą tę część projektu, a że bylem pierwszy raz HK to zaproszenie do tego typu restauracji było takim "ukłonem" w moja stronę

- 0
- Rezydent