[470L] Narożna tanga
Re: [470L] Narożna tanga
straszny_dran pisze: stwierdziłem brak samiczki Ornitipinisa.
Jeżeli jej nie widzisz, ale nie ma trupka to jeszcze nic straconego, może siedzieć "na jajkach" w muszli (świeży kawior) i ten stan może potrwać przez parę dni.
Ja niektórych swoich ryb nie widzę tygodniami

W Tan-Malu obecnie jest oferta wyprzedażowa, co prawda F1, ale cena jedynie 9 zł ( + 30 przesyłka

Wiem, że Maciek (Upalna), też chce zakupić, ale chyba samce, kopsnij się do sąsiada (mieszkacie od siebie rzut beretem) po 18 to się może jakoś zgracie, dodatkowo widziałem, że Slim zbiera "grupę" do zamówienia.
- 0
Mann am Boden
To ze ty nie widzisz swoich ryb, to nic dziwnego.... cześć jest u mnie :
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
straszny_dran pisze:To ze ty nie widzisz swoich ryb, to nic dziwnego.... cześć jest u mnie :

- 0
Mann am Boden
No i zobacz, minął miesiąc i... dziś znów jest samiczka Ornitipinisa..... wychudzona. ... całkowicie biała, tak jakby gdzieś schowana była. ..
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Cudeńka
Tomasz dziękuję, że je odemnie kupiłeś, dopiero w Twoim baniaku callochromisy wyglądają jak callochromisy.
Masz masz więcej "materiału" z pumilusami, te co przemknęły przez filmik to samice ?

Tomasz dziękuję, że je odemnie kupiłeś, dopiero w Twoim baniaku callochromisy wyglądają jak callochromisy.
Masz masz więcej "materiału" z pumilusami, te co przemknęły przez filmik to samice ?
- 0
Mann am Boden
Niestety. Nie. Mam filmikow z pumilisami. , jeżeli to była samiczka to zostały już tylko samiczki.
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Hmmm... pozazdrościłem slimowi. ... i tez postanowiłem popływać w akwarium. .. wiec wrzuciłem tam swój telefonik...... http://youtu.be/YOUW1aAUL_8
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
Pozdrawiam telefonicznie
Tomek
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Czad
,
A ileż tam znajomych twarzy.
Tomasz nie wiedziałem, że masz lelupasy.

A ileż tam znajomych twarzy.
Tomasz nie wiedziałem, że masz lelupasy.
- 0
Mann am Boden