VI Dni Akwarystyki w Muzeum Przyrody w Drozdowie
- Często zagląda
- Reputacja: 41
Re: VI Dni Akwarystyki w Muzeum Przyrody w Drozdowie
Czy jedzie ktoś od Nas prócz Supraśla,
jak wiem mają znowu wystawić cubik z " balkonami" oczywiście przykryty superdoniczką tylko nie wiem którą wersją,
mieli zapakować tam altumy, ale tego nie zrobią.
jak wiem mają znowu wystawić cubik z " balkonami" oczywiście przykryty superdoniczką tylko nie wiem którą wersją,
mieli zapakować tam altumy, ale tego nie zrobią.
- 0
Mann am Boden
ja się wybiorę na pewno chyba że jakiś wypadek losowy czy cuś
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ja się wybieram.
Są dwie opcje. Pierwsza opcja, przyjadę z żoną, córką i psem. Warunki: znajdę nocleg dla 3 osób i dużego psa oraz zaproponuję jakieś atrakcje dla żony, nastolatki i psa. Poza mną nikt się w domu akwarystyką nie zajmuje, nikogo to nie kręci, wręcz przeciwnie czasem zdarza się wypominanie mi okresu kiedy 5 szkiełek stało w każdym pomieszczeniu mieszkania poza łazienką. Druga opcja, bardziej realna. Przyjeżdżam sam. Może uda mi się zabrać ze sobą kogoś z mrągowskiej parafii. Choć Mrągowo i okolice to pustynia akwarystyczna.
Są dwie opcje. Pierwsza opcja, przyjadę z żoną, córką i psem. Warunki: znajdę nocleg dla 3 osób i dużego psa oraz zaproponuję jakieś atrakcje dla żony, nastolatki i psa. Poza mną nikt się w domu akwarystyką nie zajmuje, nikogo to nie kręci, wręcz przeciwnie czasem zdarza się wypominanie mi okresu kiedy 5 szkiełek stało w każdym pomieszczeniu mieszkania poza łazienką. Druga opcja, bardziej realna. Przyjeżdżam sam. Może uda mi się zabrać ze sobą kogoś z mrągowskiej parafii. Choć Mrągowo i okolice to pustynia akwarystyczna.
- 0

Ja niestety oba dni w pracy.
Anomis, co do atrakcji dla żony i córki to w samym muzeum masz tylko park pałacowy. Ewentualność to wypad do Łomży i zwiedzanie jej i okolic...
Anomis, co do atrakcji dla żony i córki to w samym muzeum masz tylko park pałacowy. Ewentualność to wypad do Łomży i zwiedzanie jej i okolic...
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Po samej Łomzy fajnie polazic, maja cos na wzor starowki. W zeszlym roku bylem z zona i corka i spedzilismy fajny czas tam.
- 0

Już wiem, że przyjadę sam. Myślę, że to dobrze, gdyż wieczorem, przy ognisku będę mógł posłuchać opowieści akwarystycznych nie słysząc od córki "...tato chodźmy już stąd..."

- 0

Szkoda tylko, że przy ognisku będziesz jedynym reprezentantem forum, z reguły od nas wpadają tam tylko na wycieczki a nie pobyt,
- 0
Mann am Boden
Trochę się rozczarowałem. Liczyłem na to, iż poznam kilka osób.
- 0