5-6 kwietnia 2014 „AQUA JURA 2014” Częstochowa
Re: 5-6 kwietnia 2014 „AQUA JURA 2014” Częstochowa
Miewan napisz mi na PW swój e-mail , to Ci wyślę rar-a .Po imprezie jestem chory i mało się to nie skończyło
To też muszę się trochę ogarnąć aby wrzucać fotorelacje.
POZDRO

POZDRO
- 0
Zajawka imprezy
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Prawie
Były próby wkładania ręki
, duże ryzyko , jednak czego się nie robi dla adrenaliny 

Były próby wkładania ręki

- 0
Doliczyłem się 12 szt. Rozumiem, że są to tylko P. nattereri i nie ma tam P. cariba czy P. piraya. W zbiorniku jakiej wielkości docelowo pływają rybki?
- 0

Pływają w zbiorniku hodowlanym 450L (PUSTYM) są na sprzedaż .
Tylko były nattereri
Tylko były nattereri

- 0
Chwilowo nie mam miejsca. Powierzchnię jaką szykowałem pod 1400l lub 1750l z mieszanką P. nattereri i P. piraya przez przypadek zajęła 450 z paletami. Miało to być tylko do października tego roku, lecz dziś dyski złożyły ikrę. Żona jak to zobaczyła to stwierdziła, że skoro, bez żadnych zabiegów, w zupie rybnej z pływającymi luźno epifitami i nawozami lanymi "na oko" doszło do tarła to może postawimy tarliskowe i dochowamy się młodych. Dlatego boję się, że październik br. przeciągnie się do października przyszłego roku. I na moje marzenie o 10-12 szt. P. nattereri i 3 P. piraya żółtobrzuchych będę musiał jeszcze trochę poczekać.
- 0

Tak przy okazji, na fotce wyżej jest 15 szt. piranii n. w 576L 

- 0
Kto, co i gdzie
Zapraszam do fotorelacji z Częstochowy. Kilkadziesiąt zdjęć przedstawiających min. od kuchni Aqua Jura 2014
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
KODI wszechstronność wielotorowość, tłumy uczestników i zwiedzających.
Raz już gratulowałem, z chęcią powtórzę jeszcze raz
.
Aż żal ściska, że my tylko mówimy, piszemy....temat zostawiamy pomysłodawcy -sorki Alex.
Musimy się jakoś sprężyć na Drozdowo.
Raz już gratulowałem, z chęcią powtórzę jeszcze raz

Aż żal ściska, że my tylko mówimy, piszemy....temat zostawiamy pomysłodawcy -sorki Alex.
Musimy się jakoś sprężyć na Drozdowo.
- 0
Mann am Boden