Rzucam się fajnym pomysłem
Re: Rzucam się fajnym pomysłem
woytek pisze:Raczej to nie jest mieszkanie użytkowe,pachnie mi to jednym z wielu aranży pomieszczeń kuchennych w jakimś salonie mablowym dział kuchnia
Ja też to tak widzę.
- 0

Z kolei jeżeli chodzi o "nieprzyzwoite bogactwo" to najpierw postaram się postawić zbiornik o większym litrażu niż u alexb47
Życzę powodzenia, jednak poprzeczka poszła w górę. Gotowy jest już projekt 7700l

- 0
annaursula pisze:Gotowy jest już projekt 7700l
szczegóły, szczegóły i jeszcze raz szczegóły

- 0
Mann am Boden
Jak widzę taką zapowiedź to zaczynam mieć obawy, że niedługo do Supraśla będzie można pojechać popływać w prywatnym basenie.
- 0
annaursula pisze:Z kolei jeżeli chodzi o "nieprzyzwoite bogactwo" to najpierw postaram się postawić zbiornik o większym litrażu niż u alexb47
Życzę powodzenia, jednak poprzeczka poszła w górę. Gotowy jest już projekt 7700l

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
No, ale chociaż planowane wymiary już pewnie macie, skoro możecie wyliczyć litraż 
Czy to rzeczywiście ok. 900x60x140?

Czy to rzeczywiście ok. 900x60x140?
- 0
Mann am Boden
Wow. Matko to trzeba zobaczyć.
Doniczka pewnie będzie miała pojemność akwarium o którym większość może pomażyc.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Doniczka pewnie będzie miała pojemność akwarium o którym większość może pomażyc.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0