Aquaponic's cube
Re: Aquaponic's cube
Bardzo miło się ogląda Aniu jestem pełen podziwu
- 0
W akwarystyce tylko wtedy należy się spieszyć, gdy pęknie akwarium.
Nie no zmieniło się od ostatniego razu jak cubsa widziałem.
Zielono i kolorowo ,
Tylko mieszanka biotopów ryb i roślin jak dla mnie nie pasi.
Ale wiem przecież, że baniak ogólny jest najbardziej powszechny, a ten sześcianik w tej kategorii jest miodziuś i ma przewagę nad innymi ogólniakami ma superdoniczkę zamiast filtra a to już inna bajka.
Zielono i kolorowo ,
Tylko mieszanka biotopów ryb i roślin jak dla mnie nie pasi.
Ale wiem przecież, że baniak ogólny jest najbardziej powszechny, a ten sześcianik w tej kategorii jest miodziuś i ma przewagę nad innymi ogólniakami ma superdoniczkę zamiast filtra a to już inna bajka.
- 0
Mann am Boden
Andrzeju, ja też jestem zwolenniczką biotopów, ale czasami życie wymusza na nas ogólniaki. Jak sam wiesz musiałam zrobić miejsce pod 2 tys.l. Dodatkowo przechowuje rybcie do akwarium, które stanie w przedszkolu.
- 0
Miałem kupić akwarium max 112l (80cm długości) ale kochana małżonka rzecze w te słowy:
- słuchaj, możesz kupić większe min. 100cm ale ma być tak jak kostka (czyt. ogólniak) u Ani z Supraśla.
No i masz
120x40x50 kupione. Dzięki Ania 
- słuchaj, możesz kupić większe min. 100cm ale ma być tak jak kostka (czyt. ogólniak) u Ani z Supraśla.
No i masz

- 0

Znaczy się, nasze kobiety się zgadały. I tak masz szczęście, że czeka Cię tylko kostka. Moja wymusiła na mnie 2 000 l, a teraz kombinuje z wężogłowami 

- 0