160 l
Re: 200l, 80l,
A coś więcej możesz o nich napisać? Obsada, podłoża, rośliny itd?
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Napisz coś na ich temat - co tam masz, filtracja podłoże.
Skąd jesteś? Bo widzę że profil nie uzupełniony
Skąd jesteś? Bo widzę że profil nie uzupełniony

- 0

hoduje glonojady L 144
glonojady L 104
molinezja księżycowa królewska złota
mieczyki czerwone, czarne, tuxedo czerwono-czarne, biało-czarne, zielone , czerwone z czarnym ogonem, bocje wspaniałe,
gupiki
neony
kiryśniki
podłoże składa się z kamienia z zoologia aqua. kamień biały i czarny mieszany przeze mnie, nie pamiętam z czego dokładnie. do tego t-head 750 mechaniczny + napowietrzacz eheim 400 na dwie kule.
w mniejszym turbofilter 500 mechaniczny + ceramika
co do roślin mam amazonkę, trawa z długimi szerokimi liśćmi do 1m, anubias nana i duży, wgłębka, kryptokoryna duża z długimi liśćmi, przepraszam za niedokładne nazwy, części po prostu nie pamiętam
podłoże składa się z kamienia z zoologia aqua. kamień biały i czarny mieszany przeze mnie, nie pamiętam z czego dokładnie. do tego t-head 750 mechaniczny + napowietrzacz eheim 400 na dwie kule.
co do roślin mam amazonkę, trawa z długimi szerokimi liśćmi do 1m, anubias nana i duży, wgłębka, kryptokoryna duża z długimi liśćmi, przepraszam za niedokładne nazwy, części po prostu nie pamiętam
w dużym jest 4 * 18w co do mniejszych jeszcze kombinuje,
z mieszkańców akwarium jeszcze nie wymieniłem świderków, helenek, i zeber
glonojady L 104
molinezja księżycowa królewska złota
mieczyki czerwone, czarne, tuxedo czerwono-czarne, biało-czarne, zielone , czerwone z czarnym ogonem, bocje wspaniałe,
gupiki
neony
kiryśniki
w dużym jest 4 * 18w co do mniejszych jeszcze kombinuje,
z mieszkańców akwarium jeszcze nie wymieniłem świderków, helenek, i zeber
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
a to małe zmiany w moim świecie 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
a to zmiany
turbofilter 1500 zastąpił t- head'a
dużo więcej roślin pływających dla narybku
turbofilter 1500 zastąpił t- head'a
dużo więcej roślin pływających dla narybku
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
robię miejsce dla młodych
a mają już niektóre po 3 cm i rosną jak na drożdżach
a mają już niektóre po 3 cm i rosną jak na drożdżach
- 0
Już coś wynikło z wożenia samic do kawalerów 

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
z obserwacji wynikało że się pomyliłem i rzeczywiście była to para
moje samice po ochłonięciu zaczęły zwalczać tamtą, któraś puściła już młode ale nie widać na razie nic charakterystycznego dla pięknego buhaja,zobaczymy za 2 miesiące co z tym wyszło
moje samice po ochłonięciu zaczęły zwalczać tamtą, któraś puściła już młode ale nie widać na razie nic charakterystycznego dla pięknego buhaja,zobaczymy za 2 miesiące co z tym wyszło
- 0