Kulig Akwarystyczny 2020
Re: Kulig Akwarystyczny 2020
13-go, czyli i wtedy kiedy będziemy mieli już ostateczną ilość uczestników.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:13-go, czyli i wtedy kiedy będziemy mieli już ostateczną ilość uczestników.
ok .
jeśli chodzi o brakująca kwotę do zaliczki za Kulig zrobię dopiero 10 wcześniej nie mam jak
- 0
Bieta pisze:prosimy o jak najszybsze uregulowanie brakującej kwoty.
Done...
- 1
A ja mam dylemat, czy włożyć kasę do koperty, bo mam 10-tego, xiędza, czy się zabarykadować i za zaoszczędzone pieniądze pojechać na najlepszą imprezę na PODLASIU.
Poradzicie coś?
Poradzicie coś?
- 1
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
Przyjedź po/z kolędą na Podlasie Tylko koszyk na koperty w domu zostaw heheheduch amazonski pisze:A ja mam dylemat, czy włożyć kasę do koperty, bo mam 10-tego, xiędza, czy się zabarykadować i za zaoszczędzone pieniądze pojechać na najlepszą imprezę na PODLASIU.
Poradzicie coś?
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
duch amazonski pisze:A ja mam dylemat, czy włożyć kasę do koperty, bo mam 10-tego, xiędza, czy się zabarykadować i za zaoszczędzone pieniądze pojechać na najlepszą imprezę na PODLASIU.
Poradzicie coś?
Odpowiedź jest prosta moim zdaniem. Sądząc po tym wszystkim, mam na myśli ogólne zainteresowanie kuligiem, zapisy, a później spore rezygnacje zapisanych już osób- bardzo możliwe jest, że będzie to ostatnia tego typu impreza na Podlasiu.
A księdza po kolędzie masz co roku. Ale wybór należy do Ciebie.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
rhino pisze:Bieta pisze:Ale wybór należy do Ciebie.
Ale on se jaja robi, Elu!
Cicho...
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
rhino pisze:Bieta pisze:Ale wybór należy do Ciebie.
Ale on se jaja robi, Elu!
Może i on se te jaja to i robi, ale kolejne edycje kuligu są pod wielkim znakiem zapytanie. Tak więc, może tobyć i już ostania edycja tego typu imprezy.
- 0
Bo, jeżeli na początku zapisanych jest ponad 50 osób, a im bliżej imprezy, to lista kruszeje. To tak szczerze mówiąc, dla 20 osób szkoda organizować imprezę.
- 0