Klasyczne dwie stówy :)
Re: Klasyczne dwie stówy :)
thaz pisze:W ogóle, krewetek robi się zatrzęsienie więc koegzystują zgodnie
Łap pan nadmiar - chętni się znajdo

Byście coś porządnego zaczęli hodować , a nie jakieś popierdółki

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Byście coś porządnego zaczęli hodować , a nie jakieś popierdółki
na mięsie :P
- 0

To teoria
A w praktyce ja wiem czym kiedy co i jak
A w praktyce ja wiem czym kiedy co i jak
- 0
No, posprzątane & poprzycinane.
Co jakieś dwa tygodnie mam do oddania mega dużo Sagitarii & Ludwigii Repens 'Rubin red' jakby co.
O lotosie nawet nie wspomnę - rośnie jak poj**any i non stop przysłania mi dno po lewej :P
Po prawej musiałem wywalić połowę Sagitarii bo kirysy nie miały się gdzie podziać
Stan na końcówkę września:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Stan obecny (po porządkach). Musiałem opuścić nieco korzenie, bo zawalały się momentalnie zielonym
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Co jakieś dwa tygodnie mam do oddania mega dużo Sagitarii & Ludwigii Repens 'Rubin red' jakby co.
O lotosie nawet nie wspomnę - rośnie jak poj**any i non stop przysłania mi dno po lewej :P
Po prawej musiałem wywalić połowę Sagitarii bo kirysy nie miały się gdzie podziać

Stan na końcówkę września:
Stan obecny (po porządkach). Musiałem opuścić nieco korzenie, bo zawalały się momentalnie zielonym

- 6

O panie
Kolejny ogrodnik .
Tyle że uprawa nieodpowiednia

Kolejny ogrodnik .
Tyle że uprawa nieodpowiednia

- 0
dwojak23 pisze:Takiej sagitarii to ja widziałem stary... co masz pod żwirem ?
Nic. Za mało światła - i ciągnie ją w górę

Albo to nie jest Sagitaria - chociaż część mam ze sklepu a część tylko od Ciebie,
więc jeśli Ty masz ją, to mam to samo :P
- 0