Nowy roślinniak
Re: Nowy roślinniak
dwojak23 pisze:Andrzej możecie coś zrobić z tym dodawaniem zdjęć? C**j strzela czasem jak mam 10 zdjęć przerobić w telefonie i dodać...
Damian sam zainstalowałeś mi na telefonie apkę, która przy wrzucaniu fotek sama prosi mnie o „zakreślenie” rozmiaru zdjęcia, też praktycznie jadę wyłącznie na telefonie.
Ja zdjąłem pierwotną blokadę rok temu, ale potem już sama Bieta wrzucając bardzo „ciężkie” fotki prawie „rozjechała” nam serwer

- 0
Mann am Boden
- Często zagląda
- Reputacja: 47
- GG: 0
Ja używam photostudio , darmowa.
6 przycisków i zdjęcie zmniejszone
6 przycisków i zdjęcie zmniejszone

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
fealsiderc pisze:Można wiedzieć co to za aplikacja ?
Szczerze to nie wiem, jak pisałem Dwojak mi instalował, przy ikonie mam wiele mówiącą nazwę :”Rozmiar Obrazu” a wygląda tak :
Jest o tyle fajnie, że telefon się jej uczy i po jakimś czasie pyta tylko o rozmiary :
Rzeczywisty
Duży
Średni
Mały
Po wybraniu króregoś pokazuje „wagę” wyboru.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Musicie i dla mnie pokazać, a raczej wstawić w telefonie takie ustawienia- gdzieś na jakimś najbliższym spotkaniu. Może i ja wreszcie to ogarnę.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Misiak pisze:Ja zmniejszam fotki na photopea.com
Serwer to nie studnia i jak chcemy zachować jakaś historię załączników to potrzebny jest niestety kompromis.
Zgadzam się z Misiakiem, na wielu forach są takie obostrzenia.
Co do szkła, Robert super robota! Ostatnio jak byłem nie wyglądało jeszcze tak dobrze.

Jak nazywa się roślina na środku, trzeci plan? Taka przebarwiająca się na żółto-pomarańczowy kolor?
- 0
Jak nazywa się roślina na środku, trzeci plan? Taka przebarwiająca się na żółto-pomarańczowy kolor?
Ludwigia ale odmiany nieznam. Przyjechała jako super red mini.
- 0
- Często zagląda
To ja się do Ciebie uśmiechnę po jedną gałązkę na próbę, jak będziesz przycinał 

- 0
Mogę to zrobić w każdej chwili. Jak by ktoś potrzebował innych to dawajcie znać. Na pewno mam za dużo echinodorusa tenellusa.
- 0
- Często zagląda