Kulig Akwarystyczny 2020
Re: Kulig Akwarystyczny 2020
Hm, meczet w Bohonikach i Kruszynianach- ja bym sama tam też pojechała z miłą chęcią. Niby Podlasianką jestem od urodzenia, a nigdy tam nie byłam.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
miewan pisze:Z tego co przeczytałem u Wawarian to duch amazoński będzie już w piątek a co więcej przez http://www.piecdebow.pl/ już zarezerwował noclegi.
Pogadam też z naszą „legendą” AlexemB ( jego dom jest tuż za miedzą imprezy ), warto go odwiedzić choćby dla nietypowego zbiornika i „kanału” w szklarni.
Może rzuci jakieś sugestie turystyczne Supraśla.
A co powie Alex na odwiedziny? Ja też bym z chęcią zobaczyła jego sławny z opwiadań zbiornik.
- 0
Kopna Góra a w niej Arboretum wraz z miejscem pamięci poświęconym powstańcom Styczniowym. Wspomniany przez Adamsa Poczopek, jednak zimą gdy przyroda odpoczywa widoki nie te same co latem czy wiosną gdy wszystko zaczyna bądź już kwitnie. W Kruszynianach obiad w Tatarskiej Jurcie. Zarówno i w Bohonikach i Kruszynianach oprócz meczetów znajdują się też zabytkowe Mizary. W samym Supraślu nie tylko Monastyr ale dużo dużo ciekawych miejsc, łącznie z "posterunkiem policji" z filmu "U Pana Boga w ogródku" i jego dalszych części.
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 1
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
William pisze:Kopna Góra a w niej Arboretum wraz z miejscem pamięci poświęconym powstańcom Styczniowym. Wspomniany przez Adamsa Poczopek, jednak zimą gdy przyroda odpoczywa widoki nie te same co latem czy wiosną gdy wszystko zaczyna bądź już kwitnie. W Kruszynianach obiad w Tatarskiej Jurcie. Zarówno i w Bohonikach i Kruszynianach oprócz meczetów znajdują się też zabytkowe Mizary. W samym Supraślu nie tylko Monastyr ale dużo dużo ciekawych miejsc, łącznie z "posterunkiem policji" z filmu "U Pana Boga w ogródku" i jego dalszych części.
Ale zimą jak opruszy śniegiem, też fajne widoki i cudnie las wygląda.
- 0
Oj męczycie Macieja, tymi miejscówkami a umknęło Wam że będzie on bez auta, a z buta to dojdzie co najwyżej na cmentarz, klasztor i może centrum Supraśla
- 0
Mann am Boden
Może dzięki tym męczarniom skusi się ktoś mobilny i będzie wilk syty i owca całamiewan pisze:Oj męczycie Macieja, tymi miejscówkami a umknęło Wam że będzie on bez auta, a z buta to dojdzie co najwyżej na cmentarz, klasztor i może centrum Supraśla

A nóżkami to spokojnie da radę dojść do Ogrodniczek i z powrotem lasem

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
1.Bieta ( autokar) -
(60)
2. maciekp + dziecko -
(90)
3. rhino -
(60)
4. thaz
5. miewan ( autokar)
6. Aleksandra (autokar ) -
(60)
7. duch amazoński + 1 (nocleg x 4) -
(120)
8. GrandeOW + 1 (autokar) -
(120)
9. Andoszka + 4
10. Michał G + 2 (autokar)
11. loopfx + 1 ( nocleg)
12. radko + 1 (autokar) -
(120)
13. Waldas x 2 + dziecko (nocleg) -
(150 z )
14. Mako x 5
15. Adaś Kam x 1 (autokar)
16. Artur Kam x 1 (autokar)
17.Naczelny x 2
18. AlexB47 x 2
19.Agnieszka O -
(60)
20. RaDmAc X 2 + dziecko -
(150)
21.Adams x 2 (autokar) -
(120)

2. maciekp + dziecko -

3. rhino -

4. thaz
5. miewan ( autokar)
6. Aleksandra (autokar ) -

7. duch amazoński + 1 (nocleg x 4) -

8. GrandeOW + 1 (autokar) -

9. Andoszka + 4
10. Michał G + 2 (autokar)
11. loopfx + 1 ( nocleg)
12. radko + 1 (autokar) -

13. Waldas x 2 + dziecko (nocleg) -

14. Mako x 5
15. Adaś Kam x 1 (autokar)
16. Artur Kam x 1 (autokar)
17.Naczelny x 2
18. AlexB47 x 2
19.Agnieszka O -

20. RaDmAc X 2 + dziecko -

21.Adams x 2 (autokar) -

- 0
Mann am Boden
Zaliczka się uzbiera, ludzi na pewno też. Do kiedy max można będzie jeszcze kogoś dopisać do listy?
- 0
Jeżeli nazbieramy na zaliczkę to „przyjmować na listę” będziemy i nieco później, tylko miło by było żeby znać ją w miarę szybko, chociażby w zakresie zrzutki na autobus.
I taka ciekawostka nasza zajawka na fb profilu
po 11 godzinach ma już 10 udostępnień i dotarła do ponad 2800 osób, ciekawe jaki będzie odzew.
I taka ciekawostka nasza zajawka na fb profilu

- 1
Mann am Boden