Baniaczek po miesiącu
Re: Baniaczek po miesiącu
Właśnie o to chodzi .
Właśnie dlatego 1/2 razy w miesiącu wrzucam filmik / zdjęcia, żeby zobaczyć różnice i w którą to stronę zmierza. Codziennie nic nie widać.
Właśnie dlatego 1/2 razy w miesiącu wrzucam filmik / zdjęcia, żeby zobaczyć różnice i w którą to stronę zmierza. Codziennie nic nie widać.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No cóż ja tak nie robię. Zuważam dopiero jak się tragedia dzieje, rozwój glona,że ho, ho. I wtedy błagam o pomoc.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ela, czemu od razu tragedia? To tylko akwarium Nie ruszając nic i dbając o regularne podmianki masz święty spokój i zero tragedii
- 0
Awokado pisze:Ela, czemu od razu tragedia? To tylko akwarium Nie ruszając nic i dbając o regularne podmianki masz święty spokój i zero tragedii
Michale, co jak co, ale podmianki robię systematycznie. A jedno szkło zarosło glonem totalnie. Drugie szkło też ma glona, tyle, że innego
Najlepiej z nich przedstawia się te najmniej pilnowane przeze mnie- bocjowo- tęczankowe..
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
a to się pochwalę od razu właśnie wróciłem z pracy i jak to zwykle biegnę do Baniaczka patrzeć co tam słychać a tutaj mnóstwo ikry Kiryska biorę się właśnie za montaż domowej roboty kotnika bo nie zdążę już kupić dzisiaj
- 0
PatelsonSenior pisze:dziś przy czyszczeniu filtra dodałem zeolit
Ja bardzo przepraszam, że się wtryniam, ale czemu po miesiącu czyścisz filtr? Z czego? Trochę się martwię :-)
Robert
- 0
Tropheus pisze:PatelsonSenior pisze:dziś przy czyszczeniu filtra dodałem zeolit
Ja bardzo przepraszam, że się wtryniam, ale czemu po miesiącu czyścisz filtr? Z czego? Trochę się martwię :-)
Robert
deszczownia nie działała z pełną mocą i okazało się że przewody troszke pozapychane były glonem
- 0