czym karmić maluszki drobniczki?
Re: czym karmić maluszki drobniczki?
próbowałam i widocznie kiepsko mi to szło bo i dorosłe wypluwały te rozdrobnione płatki
poczłapałam do zoologika koło biedry chociaż nie lubię takich sklepów bo drogie,ale to następnym razem jak rybom przypasuje zamówię z netu i kupiłam sera micron dla najmniejszych.
Dzieki za pomoc

edit
pokarm bardzo posmakował rybkom, a krewetki były wręcz zachwycone i wyszły z tego komiczne akrobacje na wgłębce,aż żałowałam ,że muszę na chwilę wyjść.
Czy ten micron sery mogę podawać jako stały codzienny pokarm całego towarzystwa (ryb/krewetek)?
Z tego co poczytałam skład (poza barwnikami nikomu niepotrzebnymi) jest dość kompleksowy .

poczłapałam do zoologika koło biedry chociaż nie lubię takich sklepów bo drogie,ale to następnym razem jak rybom przypasuje zamówię z netu i kupiłam sera micron dla najmniejszych.
Dzieki za pomoc

edit
pokarm bardzo posmakował rybkom, a krewetki były wręcz zachwycone i wyszły z tego komiczne akrobacje na wgłębce,aż żałowałam ,że muszę na chwilę wyjść.
Czy ten micron sery mogę podawać jako stały codzienny pokarm całego towarzystwa (ryb/krewetek)?
Z tego co poczytałam skład (poza barwnikami nikomu niepotrzebnymi) jest dość kompleksowy .
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
Akurat sery pokarmy , choć u nas jakoś niechodliwe to jednak dobrej jakości są .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mi się podoba ,że jest podany skład dość szczegółowo , bo rożnie bywa w produktach dla zwierząt.
- 0
- Nowy na forum
Co jest i w jakich proporcjach rzeczywistych żaden producent czegokolwiek nie poda - straci biznes gdy to zrobi 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
to fakt ,ale już studiując karmy dla psów co musiałam niestety robić dla swoich dwóch nie do końca normalnych sierot,można dostać fioła szukając,więc jak cokolwiek wiadomo to już i tak fajnie 

- 0
- Nowy na forum