w strone mojego SA
Re: w strone mojego SA
Drozdowo , Drozdowo i po Drozdowie .
Zmieniłem podłoże ( dzięki ), ryby są chyba zadowolone.
A teraz wygląda to u mnie tak
Zmieniłem podłoże ( dzięki ), ryby są chyba zadowolone.
A teraz wygląda to u mnie tak
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jak dla mnie fajny zbiornik. Jednak wolałabym go obejrzeć na żywo.
- 1
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Coś koło 30 w ciągu miesiąca wyjąłem.
To co zostawiłem, aby ryby nie oszalały. To 3/4 valisnerie i jedna żabienica + rogatek .
Na żywo wygląda surowo, ryby na lękach. Powoli akceptują nowy ład.
+ Kopią do szkła - ok 6- 8 cm . Dosypie jeszcze piachu .
To co zostawiłem, aby ryby nie oszalały. To 3/4 valisnerie i jedna żabienica + rogatek .
Na żywo wygląda surowo, ryby na lękach. Powoli akceptują nowy ład.
+ Kopią do szkła - ok 6- 8 cm . Dosypie jeszcze piachu .
- 0
Teraz zrobi się ciekawiej bo lada chwila zbiornik będzie przeorany Mnie osobiście brakuje trochę mocnego akcenty w postaci naprawdę dużego kawałka drewna. Duży zbiornik to duży korzeń Zbiornik z piachem robi jeszcze lepsze wrażenie, sam mam zamiar dosypać u siebie grubsza warstwę do kopania dla Gujanek.
- 1
Dużego nie wsadzę. Co 60 cm mam wzmocnienie i realnie do 1 m, może trochę więcej drewno wejdzie. Niestety
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
U mnie jest miejsce po 70cm z każdej strony (wzmocnienie po środku) w zbiorniku mam konar około 1mb długości, pod kątem dałbym radę wrzucić jeszcze większy, zresztą i w twoim przypadku 1mb korzenia to dużo, dwa takie załatwią sprawę
P.S wczoraj czytałem ten temat przed spaniem, wyobraźcie sobie, że zbiornik Adamsa jak również sam Adams przyśnił mi się w nocy
P.S wczoraj czytałem ten temat przed spaniem, wyobraźcie sobie, że zbiornik Adamsa jak również sam Adams przyśnił mi się w nocy
- 3
Awokado pisze:P.S wczoraj czytałem ten temat przed spaniem, wyobraźcie sobie, że zbiornik Adamsa jak również sam Adams przyśnił mi się w nocy
A ty nie możesz o przyjemniejszych rzeczach/osobach śnić
O szkle to pal licho , ale o mnie - takie nieapetyczne stworzenie
Ja $nie zawsze o jednym
Co do korzenia - jestem na etapie szukania czegoś nowego ( jednego)do 1.5 metra długości .
Jurkin - łączenie nie wchodzi w grę u mnie .ale pomysł dobry
Na sen
- 1
No, zobaczymy co będzie bo znowu przeglądam forum przed snem!
Co do zbiornika to na filmie jeszcze lepiej widać, ze zmiana podłoża wyszła na dobre. Kirysy śmigają aż miło, niech tylko ziemki zaczną kopać...
Co do zbiornika to na filmie jeszcze lepiej widać, ze zmiana podłoża wyszła na dobre. Kirysy śmigają aż miło, niech tylko ziemki zaczną kopać...
- 0