masakra na Facebooku
Re: masakra na Facebooku
twarzoksiążka to portal dla dzieci neostrady i nieudaczników życiowych,
8 plaga egipska....
8 plaga egipska....
- 1
Rebeliant
Taaaa, 3 l na rybę - a na Neonka i wielką pawiooką takie same 3 litry czy większe ?
Ta pani zielonego pojęcia nie ma co mówi jak 90% sprzedawców a najgorsze to chyba to, że ludzie ślepo wierzą takim idiotom.
Abstrakując od tego ten 1 skalar jest jak z
wzięty..... potrzebuje towarzystwa grupowego.
Ta pani zielonego pojęcia nie ma co mówi jak 90% sprzedawców a najgorsze to chyba to, że ludzie ślepo wierzą takim idiotom.
Abstrakując od tego ten 1 skalar jest jak z

- 0
...
powiem szczerze koledzy jak patrze na te zbiorniki to mam wrażenie że z pozycji trzykołowego rowerka patrze na skatepark gdzie profesjonaliści pokazują prawdziwą jazdę ... szaaacun za to akwa. Teraz jak planuje odpalić swoje 160 l to pomijając że mam je od miesiąca (puste pod ścianą) to wiem że nie ruszy wcześniej jak styczeń bo budżet ograniczony a i czasu mam dużo na oglądanie aranżacji i przede wszystkim poczytanie odpowiednich tematów żeby to miało ręce i nogi, bo wrzucić składniki i zalać wodą to prosta sprawa ale żeby to funkcjonowało to o wiele większy wkład. tylko te ozdoby co wyskrobałem w piance florystycznej nie daja mi spokoju czy ja to mogę tam wsadzić
powiem szczerze koledzy jak patrze na te zbiorniki to mam wrażenie że z pozycji trzykołowego rowerka patrze na skatepark gdzie profesjonaliści pokazują prawdziwą jazdę ... szaaacun za to akwa. Teraz jak planuje odpalić swoje 160 l to pomijając że mam je od miesiąca (puste pod ścianą) to wiem że nie ruszy wcześniej jak styczeń bo budżet ograniczony a i czasu mam dużo na oglądanie aranżacji i przede wszystkim poczytanie odpowiednich tematów żeby to miało ręce i nogi, bo wrzucić składniki i zalać wodą to prosta sprawa ale żeby to funkcjonowało to o wiele większy wkład. tylko te ozdoby co wyskrobałem w piance florystycznej nie daja mi spokoju czy ja to mogę tam wsadzić

- 0
ogólnie wyskrobałem takie ozdobniki... na pierwszym już całość gotowa do malowania na drugim skały a na trzecim zbliżenie "zamku" wiem że nie kupię takiego czegoś w żadnym sklepie żeby razem układało się w całość ale jeśli nie znajdzie się sposób na zaistalowanie tego w akwa jestem gotowy odpuścić taką aranżację (niechętnie.. ale czego to się dla rybek nie robi
)

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Lepiej idź do lasu i znajdź sobie jakiś suchy korzeń, wrzuć do akwarium i do stycznia to ładnie namoknie.
- 2
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
Sam ten zamek wyskrobałeś? Fajny, ale lepiej by było gdybyś użył naturalnych ozdób.
Chyba, że Ci taka forma odpowiada bardziej niż natura to nie wnikam.
Chyba, że Ci taka forma odpowiada bardziej niż natura to nie wnikam.
- 0
jurkin pisze:Lepiej idź do lasu i znajdź sobie jakiś suchy korzeń

Niemniej jednak podpisuje się pod tym i też uważam, że lepiej do akwarium włożyć naturalne dekoracje.
- 2
[quote="Awokado"]
To podsumowałeś ciężką pracę kolegi...
[quote]
Ale to tak nie chcące, przepraszam
z drugiej strony, jak ten zamek obrośnie glonem i zaszczepić na nim mchy to całkiem ciekawie to by wyglądało.

[quote]
Ale to tak nie chcące, przepraszam

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
haha ok... po długiej walce z myślami podjąłem ostateczną decyzje.... nie wsadzę tego do akwarium chyba że kupie kiedyś mały zbiornik i będę w nim hodował krewetki :P jaskinia będzie jak znalazł wtedy.
Póki co muszę zaplanować coś naturalnego.
Póki co muszę zaplanować coś naturalnego.

- 0
Ogólnie podoba mi się Aquascaping coś w stylu czegoś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=gHihl4wM0HQ
...ale jak pomyślę że mam tam wypatrzyć krewetki które na pewno będę miał to już mi się czacha poci
a przy przy okazji proszę o radę... bo mam w planie ławicę neonek... tylko ile mogę wrzucić na 160 l bo chciałbym tak min 20 szt
https://www.youtube.com/watch?v=gHihl4wM0HQ
...ale jak pomyślę że mam tam wypatrzyć krewetki które na pewno będę miał to już mi się czacha poci

a przy przy okazji proszę o radę... bo mam w planie ławicę neonek... tylko ile mogę wrzucić na 160 l bo chciałbym tak min 20 szt

- 0