Przymiarki do 1000l
Re: Przymiarki do 1000l
4200 to kosztuje 250x100x80h z 15mm z kominem. Wyceniane tydzień temu 

- 0
Akwarysta bez zbiornika
ja mam wycene na 250x70x55 a 2700 z 15 i 1600 z 12Tuptuś pisze:4200 to kosztuje 250x100x80h z 15mm z kominem. Wyceniane tydzień temu
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 27
- GG: 0
mniejwiecjejTuptuś pisze:250 długie i 55 wysokie? Jamnik na neony
obsada to beda 2 max 3 lawice malych rybek plus kilka wiekszych moze skalary albo cos innego lagodnego jeszcze pomyslu brak
- 0
- Często zagląda
Tylko ze takie proporcje słabo wyglądają.
A mając miejsce zrobisz taka kiszkę i za jakiś czas będziesz żałował bo spodobają się inne ryby które potrzebują więcej przestrzeni.
Zrób od razu docelowe akwarium i nie oszukuj innych i siebie.
Zrób takie żebyś nie żałował.
A mając miejsce zrobisz taka kiszkę i za jakiś czas będziesz żałował bo spodobają się inne ryby które potrzebują więcej przestrzeni.
Zrób od razu docelowe akwarium i nie oszukuj innych i siebie.
Zrób takie żebyś nie żałował.
- 4
Akwarysta bez zbiornika
Tuptuś niestety ma absolutną rację, nie wiem tylko czemu wszystkim przeszkadzają jamniki, ja osobiście je uwielbiam, zresztą większość moich obecnych i byłych szkiełek ma właśnie przedłużone proporcje, tutaj dodatkowo zakładana obsada nie wymaga „wieżowcowania”
- 1
Mann am Boden
2 lata temu moje (280x62x62) z 15 z przodem i bokiem w opti kosztowało 4600 z dowozem.
wykorzystałem praktycznie całą dostępna przestrzeń i nie żałuję. a zanim postawiłem zbiornik ponad rok patrzyłem na pusta ścianę...
wykorzystałem praktycznie całą dostępna przestrzeń i nie żałuję. a zanim postawiłem zbiornik ponad rok patrzyłem na pusta ścianę...
- 0
wszystko ladniei pieknie tylko koszt zbiornika to jedno a utrzymanie to drugie i to mnie bardziej boliManiaPI pisze:2 lata temu moje (280x62x62) z 15 z przodem i bokiem w opti kosztowało 4600 z dowozem.
do wiekszego zbiornika trzeba wiecej swiatla . wieksza pompe do filtra . ogrzac tez wyjdzie sporo wiecej . na zakup wiekszego zbiornika mozna poczekac ale miesiecznie placic za utrzymnie trzeba bo elektrownia nie poczeka
- 0
- Często zagląda
To policz jakie będziesz miał oszczędności gdy zamiast akwarium kupisz sobie chomika 
Hobby nie jest do oszczędzania tylko dla zabawy.
Oszczędzać możesz na LPG.
Zresztą można postawić i utrzymać duże szkło bez wydawania kasy setkami miesięcznie.

Hobby nie jest do oszczędzania tylko dla zabawy.
Oszczędzać możesz na LPG.
Zresztą można postawić i utrzymać duże szkło bez wydawania kasy setkami miesięcznie.
- 2
Ostatnio zmieniony 11 mar 2018, 12:49 przez Tuptuś, łącznie zmieniany 1 raz
Akwarysta bez zbiornika
Powiem podobnie jak napisał Tuptuś. Albo chce się mieć duże szkło i piękny zbiornik, albo się oszczędza. Zazwyczaj jednego z drugim nie da się połączyć. Jest wybór, jak kto woli.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".