Przymiarki do 1000l
Re: Przymiarki do 1000l
ManiaPI pisze:dobrze sobie przemyśl wysokość stelaża i wysokość zbiornika , tak żeby suma pozwalała ci spokojnie sięgnąć do dna przy tylnej ściance.
Niestety wiem ze tu bede mial dobra gimnastyke . Przy wysokosci stelarza 90 nie ma znaczenia czy 65 czy 50 i tak bede musial cos wymyslic na podest.
Teraz chyba tylko finanse beda decydowac.
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 27
- GG: 0
Rób max ile możesz . Jeśli chodzi o długość .
70 szerokości i 60 wysokości .
I masz piękny zbiornik .
Jeden ale konkret .
Co do wysokości w sumie ja mam krawędzie na 150cm wysokości bodajże . , Do tylnej szyby - tylko z drabinki / krzesła . Wygody brak jakiejkolwiek.
70 szerokości i 60 wysokości .
I masz piękny zbiornik .
Jeden ale konkret .
Co do wysokości w sumie ja mam krawędzie na 150cm wysokości bodajże . , Do tylnej szyby - tylko z drabinki / krzesła . Wygody brak jakiejkolwiek.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Akwarium to nie kanapa,nie ma być wygodne,ma być zajebiste 

- 2
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
No to zej teraz polecial po bandzie. Akwarium musi wygladac ale rowniez musi byc wygodne w obsludze zarowno codziennej jak i technicznej.woytek pisze:Akwarium to nie kanapa,nie ma być wygodne,ma być zajebiste
Ogladalem kiedys o akwarium ktore mialo 2 metry wysokosci i od sufitu bylo 20 cm preswitu Pani o wzroscie 1.5 m musiala brac drabine 2 m wysoka zeby nakarmic ryby . Wiec jak widac akwaroum poza wygladem ma buc funkcjonalne
- 0
- Często zagląda
Mój wujek/dziadek (brat babci) miał kiedyś akwarium zamiast ściany. Filtracja była w piwnicy. Na parterze było akwarium. W dnie akwarium były trzy otwory, zatykane gumowymi korkami do wanny. Akwarium miało wysokość pokoju. Ryby karmiło się z pierwszego piętra, otwierając klapkę w podłodze. Obok tej klapki, była druga klapa, którą się otwierało i do akwarium wsuwało się drabinkę, taką jak wysuwa się aby wejść na strych. Po tej drabinie wchodziło się do akwarium aby posprzątać lub wyłowić truchło. Akwarium założone gdzieś w połowie lat 80. Osobiście je likwidowałem w wakacje 1996 r.
- 0

woytek pisze:Akwarium to nie kanapa,nie ma być wygodne,ma być zajebiste
Zgadzam się z Woytkiem w 100%- ma powalać na kolana.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Seban pisze: Akwarium założone gdzieś w połowie lat 80. Osobiście je likwidowałem w wakacje 1996 r.
Taka zbrodnie popelnic ...
- 1
- Często zagląda
Asterix123 pisze:Seban pisze: Akwarium założone gdzieś w połowie lat 80. Osobiście je likwidowałem w wakacje 1996 r.
Taka zbrodnie popelnic ...
No cóż, ludzie czasami błędy popełniają, zdarza się.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Niestety nie mam. Ale pamiętam je bardzo dobrze. Przez 4 kolejne wakacje w nim nurkowałem. 

- 0