babka tęczowa
Re: babka tęczowa
adams2121 pisze:Sztuczne czy prawdziwe?
trudno powiedzieć, jak się popatrzy na ten filmik ⬇️ :
to kolory są nieco nadkolorowe ⬆️ , ale tu już jakby nie ⬇️ :
no i swoją nazwę Stiphodon annieae to to ma.
Ale i tak te oto, to dla mnie debeściary ⬇️ :
a żeby Biecie nie było smutno, że mieszamy jej w temacie to ⬇️ :
i nie są to żadne "blue" tylko Stiphodon pelewensis i Stiphodon semoni, ale który to który

i na koniec
- 0
Mann am Boden
Ale cuda, są gdzieś dostępne?
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Chcesz babkę blue neon? Jest w zasięgu reki.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Słuchajcie, razem z Elą wznawiamy temat zamówienia Babek Blue. Minimum zamówienia to około 30szt. Na tę chwile my dwoje weźmiemy max 25szt. Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany wspólnym zamówieniem tych babeczek niech pisze i się podpina. Cena za sztukę to 9-10zł
Na zachętę fotka rybona:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Na zachętę fotka rybona:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Już znaleźliśmy chętnych. Zobaczę, może będzie ich więcej, to wezmę Ci 5 sztuk.
- 0
Jeśli macie komplet to nie będę brać. Myślałem że macie problem to chciałem pomoc.
i'm@tapatalk
i'm@tapatalk
- 0

Trochę odkopię temat. Która rybka lepiej likwiduje glony, babka tęczowa czy otosek?
- 0
Już odpowiadam, miałam glony, otoski i babki tęczowe. Zdecydowanie lepsze są babki tęczowe. Mam odmianę blue.
- 0
Moje pracowe akwarium było strasznie zaglonione, rośliny, kamienie, korzenie nawet szyby. Babki poradziły sobie z tym świetnie. Potrzebowały trochę czasu, nie powiem, ale odczyściły zbiornik rewelacyjnie.
- 0