Kulig 2018 -27.01.2018
Re: Kulig 2018 -27.01.2018
Mamy już potwierdzony udział Kameleona w kosztach imprezy !
W związku z tym ustaliliśmy iż dzieci wymagające opieki dorosłych - powiedzmy do 15 lat
zostają zwolnione z kosztów ogniska i kuligu ! , a i dla dorosłych coś z tego powinno skapnąć (dosłownie
)
za moment zostanie dokonana korekta na liście.
W związku z tym ustaliliśmy iż dzieci wymagające opieki dorosłych - powiedzmy do 15 lat

za moment zostanie dokonana korekta na liście.
- 2
Mann am Boden
i to jak najszybciejmiewan pisze:Trzeba zrobić plakat sponsorski![]()
( lub załącznik)
thaz pisze:Wiwat Kameleon!
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Wiem, że jeszcze dwa tygodnie do wpłaty zaliczki, ale żeby temat nie zamarł robię małego upa,
może też dla tego, że prócz dzieci (opłacone ognisko i kulig), kocanów, Albercika, mnie i Marka jeszcze nikt nie dokonał wpłat, a już minęła połowa zaplanowanego przez nas terminu
może też dla tego, że prócz dzieci (opłacone ognisko i kulig), kocanów, Albercika, mnie i Marka jeszcze nikt nie dokonał wpłat, a już minęła połowa zaplanowanego przez nas terminu

- 0
Mann am Boden
Proszę państwa jeszcze tylko tydzień na wpłaty zaliczek lub jak już zrobili co poniektórzy całości.
- 0
Mann am Boden
Ktoś zna jakiś taniec czy coś żeby przywołać śnieg? Może jakaś ofiara z ryby coś da? 
Pogoda zapowiada się idealna aby tylko śnieg spadł.

Pogoda zapowiada się idealna aby tylko śnieg spadł.
- 0
Hm Michale, ja jestem Czarodziejką. Wymarzoną śniegowa pogodę z lekkim minusikiem już zaczarowałam. Pewnie na bank. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
No i wycofać nie mamy się już jak
, chyba że olać 2 tys. zaliczki.
Od dzisiaj wszystko ustalone, prócz nr pokoi które będziecie zajmować ( Ci co wybrali nocleg)
, wkrótce podam kto, gdzie i niestety z kim
, wtedy przy logowaniu w zajeździe będziecie już wiedzieć który jest Wasz.
Załatwiliśmy ekran i mikrofon do karaoke - William zapewnia resztę.
Ale musimy mieć też jakąś normalną muzę- jest na czym ją puszczać.
A i podobno od 26-go ma być śnieg

Od dzisiaj wszystko ustalone, prócz nr pokoi które będziecie zajmować ( Ci co wybrali nocleg)

Załatwiliśmy ekran i mikrofon do karaoke - William zapewnia resztę.
Ale musimy mieć też jakąś normalną muzę- jest na czym ją puszczać.
A i podobno od 26-go ma być śnieg

- 0
Mann am Boden