Kulig 2018 -27.01.2018
Re: Kulig 2018 -27.01.2018
Czyli wolisz Naczelny Sankowy.... Może być. Ja tak, jak kurier, z oddali... Przyglądam się i obserwuję. I śniegu wyglądam.
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
Mówisz o Jard na transportowej czy w Wasilkowie? Ta transportowa to drugi koniec miasta 
i'm@tapatalk

i'm@tapatalk
- 0

Transportowa!!! w Wasilkowie już zajęte tam też kulig będzie, nic w lepszej cenie nie ma, sa bliżej ale w granicach 80-100zł za dobę bez śniadania.thaz pisze:Mówisz o Jard na transportowej czy w Wasilkowie? Ta transportowa to drugi koniec miasta
i'm@tapatalk
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
W Wasilkowie będzie równoległa zamknięta (podobnie jak nasza) impreza.
Na ul. Transportowej, tyle że to opcja uzupełniająca gdyby zabrakło noclegów w Wikingu.
Ta miejscówka ma też zalety (oprócz faktu nieodbiegania cenowego)
- ja będę mógł się załapać na transport do domu gdyby zabrakło mi noclegu w Wikingu
- jest to blisko instytutu więc aktywni uczestnicy "skumania" będę mieli ewentualnie gdzie się rozlokować przed imprezą rozrywkową (doba od 14)
- możliwe, że będą "przyjezdni", którzy nie chcą brać udziału w biesiadzie lub skrócić ją indywidualnie jednocześnie będąc odizolowanym od niechybnych wrażeń słuchowych dobiegających ze "stołówki".
- odległość może znaczna (choć i tak raczej bliżej niż na Twoją wioseczkę, chyba że za nocleg obierzesz rodziców), ale droga dojazdu łatwa i jak pisałem wcześniej opcja z taksówką na kilku to już nie będzie znaczny wydatek.
taa, jak tak patrzę to jakbym potrafił to zmieniłbym swoją sygnaturkę z administrator na koordynator
Nie, nie wolę, poza tym mamy już jednego Naczelnego na forum, nb. który przeprowadził sporą akcję rekrutacyjną
Na ul. Transportowej, tyle że to opcja uzupełniająca gdyby zabrakło noclegów w Wikingu.
Ta miejscówka ma też zalety (oprócz faktu nieodbiegania cenowego)
- ja będę mógł się załapać na transport do domu gdyby zabrakło mi noclegu w Wikingu

- jest to blisko instytutu więc aktywni uczestnicy "skumania" będę mieli ewentualnie gdzie się rozlokować przed imprezą rozrywkową (doba od 14)
- możliwe, że będą "przyjezdni", którzy nie chcą brać udziału w biesiadzie lub skrócić ją indywidualnie jednocześnie będąc odizolowanym od niechybnych wrażeń słuchowych dobiegających ze "stołówki".
- odległość może znaczna (choć i tak raczej bliżej niż na Twoją wioseczkę, chyba że za nocleg obierzesz rodziców), ale droga dojazdu łatwa i jak pisałem wcześniej opcja z taksówką na kilku to już nie będzie znaczny wydatek.
Albercik pisze:To przynajmniej tytuł "Koordynator Roku"
taa, jak tak patrzę to jakbym potrafił to zmieniłbym swoją sygnaturkę z administrator na koordynator

radko pisze:Czyli wolisz Naczelny Sankowy....
Nie, nie wolę, poza tym mamy już jednego Naczelnego na forum, nb. który przeprowadził sporą akcję rekrutacyjną
- 0
Mann am Boden
W dobrej robocie maczał swoje palce Woytek, to on mailował z panią Jolą co do atrakcji, menu, biesiady itp, itd. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Misiak pisze:Woytek w nagrodę powinien jechać na koniu z pochodnią w ręku
I koniecznie w takiej czapce uszance i kamizelce z barana.
- 1
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".