żywy pokarm
Re: żywy pokarm
swoją porcję podzieliłem na dwie części. w sumie to z obawy o zdrowie kirysów bo żrą dopóki maja co. dziś kirysów nie widzę.....
Edit za to widzę ikrę
rano w podłożu wesoło kręciło się trochę tubków. po wlaniu drugiej porcji zostało trochę więcej ale systematycznie są wydłubywane.
druga porcja po przepłukaniu "straciła"z 1/3 a siedziały w słoiku litrowym z wodą na tarasie więc za ciepło nie miały.
dlatego jeśli Andrzej znajdzie sposób na efektywne przetrzymywanie to jestem mocno zainteresowany. w przeciwnym wypadku tylko podanie jedno/dwu razowe bo przy dłuższym przechowaniu za dużo strat.
Edit za to widzę ikrę
rano w podłożu wesoło kręciło się trochę tubków. po wlaniu drugiej porcji zostało trochę więcej ale systematycznie są wydłubywane.
druga porcja po przepłukaniu "straciła"z 1/3 a siedziały w słoiku litrowym z wodą na tarasie więc za ciepło nie miały.
dlatego jeśli Andrzej znajdzie sposób na efektywne przetrzymywanie to jestem mocno zainteresowany. w przeciwnym wypadku tylko podanie jedno/dwu razowe bo przy dłuższym przechowaniu za dużo strat.
- 0
Żywy tuber
W 2 sekundzie - widać że jest w doskonałym stanie.
Po uderzeniu zabija się w kupę. Oznaką życia
W 2 sekundzie - widać że jest w doskonałym stanie.
Po uderzeniu zabija się w kupę. Oznaką życia
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Znalazłam taki tam dodatek i na pewno nie jest to pijawka. Więc cóż to może być?
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2017, 20:02 przez Bieta, łącznie zmieniany 1 raz
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Jedzonko, pijawkom zacznę obcinać głowy.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Może te zdjęcia będą wyraźniejsze. Znowu znalazłam takie coś.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".