Szklanka 450ml roślinna
Re: Szklanka 450ml roślinna
Piękny Didiplis Diandra, w moim "roślinnym"
akwarium była to ulubiona roślina.
Stan roślinek rewelacyjny, gratuluję żonie cierpliwości

Stan roślinek rewelacyjny, gratuluję żonie cierpliwości

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
miewan pisze:Baniak KOZAK,
ale cóż nie dla mnie.
No nie powiem trzeba mu trochę czasu poświęcić ale moim zdaniem warto.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
Tomasz, fajnie że jednak się zdecydowałeś wstawić fotki. Jak już Ci wspomniałem takiej kondycji zielska jeszcze u ciebie nie widziałem. Zawsze były jakieś tam zastrzeżenia w jednym lub dwóch gatunkach. Po ostatniej wizycie i tym co zobaczyłem to tak dobre jeszcze nie było. Widać kwasik służy.
- 0
Mariusz idzie dobrze bo jak najmniej staram się już kombinować z nawożeniem zostało tylko dopieścić szczegóły i będzie git.
Nie wiem jak ty ale ja uważam że niestety nie da się pogodzić wielu gatunków roślin takimi samymi parametrami, To nie jest biotop tylko zbiór roślinności z różnych zakątków naszej ziemi. A każda roślina różni się wymaganiami, ale takie jest życie zresztą wiesz sam po swoim zbiorniku że raz jest dobrze a za moment robi się zonk
Wyprowadzasz swój na prostą kiedy u ciebie będzie ta szczytowa forma?? Choć korci mnie jeszcze aby podjąć się tego PG Pro i po testować jak na nim by szło 
Zawsze były jakieś tam zastrzeżenia w jednym lub dwóch gatunkach.
Nie wiem jak ty ale ja uważam że niestety nie da się pogodzić wielu gatunków roślin takimi samymi parametrami, To nie jest biotop tylko zbiór roślinności z różnych zakątków naszej ziemi. A każda roślina różni się wymaganiami, ale takie jest życie zresztą wiesz sam po swoim zbiorniku że raz jest dobrze a za moment robi się zonk

- 0
- Bywalec
Polecę miesiąc na RO i mineralu Mg6Ca25+Pro zalecana dawka i się zobaczy. Potem może 50/50 Ro/kran i kwasik. Dziwne jest na razie to że nie podaję K a w aromatice pali stożki. Cuba idzie. Wendeti Brown dzióry że nie wspomnę o helferi i staurogyne - tych to od początku wyczaić nie mogę. Może jednak podawać trochę K chociaż przed podmianą jest około 20 a po podmianie około 10. Skąd wyłazi - zagadka, może ferka, może ogólnie Prosoil.
- 0
Cześć mała aktualka zbiornika z pozdrowieniami dla osoby co nazwała mnie szarlatan adamus czy jak to miało brzmieć.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
- Bywalec
Wiesz co adams750, koniecznie musisz wpaść do mnie na piwo (oczywiście traktuj to jak zaproszenie). Muszę z Tobą poważnie porozmawiać
Pomimo wybredności, Twoja szklanka cholernie spodobała się mojej Żonie. 

- 0