Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017 r.
Re: Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017
Windus pisze:ManiaPi mina adamsa na Twoim pierwszym zdjęciu bezcenna
mam ich całą serię
ale nie będę się znęcał
- 0
Wkrótce opiszę spływ kajakowy oczami Biety
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
ManiaPI pisze:mam ich całą serię
ale nie będę się znęcał
Dawaj, prawie popłakałem się ze śmiechu
- 2
Mann am Boden
Tomek z Andrzejem, powinniście zgłosić się do producenta kajaków po kasę za reklamę "kajaka niezatapialnego“. Nie sądzę by był testowany tak ekstremalnie.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
mignął mi jeszcze jeden delikwent, ale ten wybitnie nie chciał pozować więc to co pstryknąłem z daleka
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Więcej zdjęć wrzucajcie - wybierzemy wtedy zdjęcie na kolejną edycję
I wcale nie muszę być na tych fotkach - wybierzemy najlepsze
Brawo za fotoedycje - ja kalkulatorem nie robiłem nic
I wcale nie muszę być na tych fotkach - wybierzemy najlepsze
Brawo za fotoedycje - ja kalkulatorem nie robiłem nic
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Po powrocie do domu coś jeszcze wrzucę, Swoją drogą kilka moich fotek Seban zamieścił na fb.
- 0
Super fotki Mania! Już prawie udało mi się zapomnieć o starcie naszej "największej" osady, a tu strzał z zaskoczenia i znów pełen uśmiech!
- 0
Wyniki konkursu aranżacji szkieł
"Biotop Krutyni"
Siedem ekip otrzymało wyróżnienia. Podawana kolejność jest przypadkowa.
- Julia i Krzysztof;
- Oceanika team w składzie: Anna, Damian i Maciej;
- AquaREBELS w składzie: Justyna i Piotr:
- Monika, Elżbieta i Michał;
- Oya.pl w składzie: Agnieszka i Krzysztof;
- Misiaki team w składzie: Amelia, Bożena i Michał;
- Aleksandra, Maciej i Jacek.
Wszystkie wyróżnienia otrzymały upominki od naszych sponsorów: ReeFlawers, Tropical i Vitalis.
III miejsce zajęła Rodzina Adamsów w składzie: Izabela, Michał i Tomasz.
Nagrody za trzecie miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy.
II miejsce zajęli Paweł i Tomasz.
Nagrody za drugie miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy.
I miejsce zajęli Trzej Muszkieterowie (szwagry) w składzie: Adam, Rafał i Robert.
Nagrody za pierwsze miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy i Płaszczka.pl.
Cały konkurs mógł się odbyć dzięki firmie Aquael, która wypożyczyła nam 10 akwariów.
Patronat medialny nad I akwarystycznym spływem kajakowym objęła AkwaMania.
Dla każdego uczestnika spływu sklep Ikola z Wrocławia oraz firma Tropical przygotowali upominki.
Wszystkim sponsorom serdecznie dziękujemy. Dzięki Wam nasza impreza była jeszcze fajniejsza.
Chciałem jeszcze dodać, że w przyszłym roku planowany jest II akwarystyczny spływ kajakowy. Tym razem popłyniemy Czarną Hańczą.
"Biotop Krutyni"
Siedem ekip otrzymało wyróżnienia. Podawana kolejność jest przypadkowa.
- Julia i Krzysztof;
- Oceanika team w składzie: Anna, Damian i Maciej;
- AquaREBELS w składzie: Justyna i Piotr:
- Monika, Elżbieta i Michał;
- Oya.pl w składzie: Agnieszka i Krzysztof;
- Misiaki team w składzie: Amelia, Bożena i Michał;
- Aleksandra, Maciej i Jacek.
Wszystkie wyróżnienia otrzymały upominki od naszych sponsorów: ReeFlawers, Tropical i Vitalis.
III miejsce zajęła Rodzina Adamsów w składzie: Izabela, Michał i Tomasz.
Nagrody za trzecie miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy.
II miejsce zajęli Paweł i Tomasz.
Nagrody za drugie miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy.
I miejsce zajęli Trzej Muszkieterowie (szwagry) w składzie: Adam, Rafał i Robert.
Nagrody za pierwsze miejsce ufundowali nasi sponsorzy: ReeFlawers, Tropical, Vitalis, Magazyn Akwarium, Zoolek, Mazurski Park Krajobrazowy i Płaszczka.pl.
Cały konkurs mógł się odbyć dzięki firmie Aquael, która wypożyczyła nam 10 akwariów.
Patronat medialny nad I akwarystycznym spływem kajakowym objęła AkwaMania.
Dla każdego uczestnika spływu sklep Ikola z Wrocławia oraz firma Tropical przygotowali upominki.
Wszystkim sponsorom serdecznie dziękujemy. Dzięki Wam nasza impreza była jeszcze fajniejsza.
Chciałem jeszcze dodać, że w przyszłym roku planowany jest II akwarystyczny spływ kajakowy. Tym razem popłyniemy Czarną Hańczą.
- 0