Warszawskie Dni Akwarystyki 2017 - Zaproszenie
Re: Warszawskie Dni Akwarystyki 2017 - Zaproszenie
Będzie potrzebna większa dawka niż w Drozdowie.
Zobaczę jeszcze jutro jak zareaguje pracodawca, na razie nie wiem na czym stoję, a koszty spore.
Zobaczę jeszcze jutro jak zareaguje pracodawca, na razie nie wiem na czym stoję, a koszty spore.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Drago, nieoficjalnie wiem że Arowana jednak będzie. Podobno Tuptuś zorganizował jakiś baniak i zarezerwował nocleg w wiadomym hostelu (tyle, ze kumak nic o tym nie wie
).
Obecnie :
rezerwacja 2-ka dla Adamsów
4-ka łączony AO.pl z Arowaną
Jest też myk krewetkowy, można zgłosić 5 krewetek do konkursu : powyżej 2 cm, zdrowe, bez znaczenia czy "rasowa" - oceniane będą tylko 2 pierwsze punkty, więc jeżeli ktoś ma chęć możemy "wystawić do konkursu" robale w jego imieniu.

Obecnie :
rezerwacja 2-ka dla Adamsów
4-ka łączony AO.pl z Arowaną
Jest też myk krewetkowy, można zgłosić 5 krewetek do konkursu : powyżej 2 cm, zdrowe, bez znaczenia czy "rasowa" - oceniane będą tylko 2 pierwsze punkty, więc jeżeli ktoś ma chęć możemy "wystawić do konkursu" robale w jego imieniu.
- 0
Mann am Boden
Ale że co pokarm mamy wystawiać ?
Moje ładne robale - trafiły do instytutu - jakiś pokarm jeszcze pływa .Więc ............ Ktoś ma ładne
Moje ładne robale - trafiły do instytutu - jakiś pokarm jeszcze pływa .Więc ............ Ktoś ma ładne
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Podobno już wie. Zestaw wystawowych jest zaklepany i dogadany. Teraz tylko czekać na ryby i stawiać szkło.
Fajnie znów zobaczyć znajome gęby
Fajnie znów zobaczyć znajome gęby

- 2
Akwarysta bez zbiornika
Plan sytuacyjny, jak widzicie prawie pół lewej strony jest nasza, przynajmniej od wysokości kibli
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Mann am Boden
Ty się tak nie ciesz tylko osmoze szykuj jak już słowo dane! A ja znowu zapomniałam do niego zadzwonić...blondyna..... 

- 0
- Bywalec
Aleksandra pisze:Ty się tak nie ciesz tylko osmoze szykuj jak już słowo dane
Byle dużo

- 1
Akwarysta bez zbiornika
- Bywalec