Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017 r.
Re: Akwarystyczny Spływ Kajakowy rzeką Krutynią 3-4.06.2017
Poproszę o rezerwację pokoju dwuosobowego. Ja + małżonka. Będę miał miejsca w aucie dla dwóch osób (cala tylna kanapa) wejdzie tez dwójka z dzieckiem Kto chętny, zapraszam
- 0
Więc dla osób, które wrzucały infa na inne fora, do zaktualizowania tam wątku :
"Zaczynamy zbierać zaliczki w wysokości 40 zł za osobę (pozwoli to na określenie faktycznej, a nie deklaracyjnej ilości "zawodników", a jednocześnie pozwoli na łatwiejsze przejście przez obowiązki płatnicze przed uzyskaniem zwrotu, dodatkowo pozwoli rozbić koszt udziału na nieformalne raty),
Nr konta zostanie przekazany w drodze PW : w tytule proszę podać imię nazwisko osoby za którą jest wpłata, po wpłaceniu pieniędzy proszę o zwrotne pw z informacją, że kasa wpłacona i za kogo.
Jednocześnie informujemy, że "zakwaterowania" przywidziane są w agroturystycznych pokojach 2-3 i 4 osobowych.
Preferowany kontakt na nick Seban przez forum AkwariumOnline.pl, Arowana.pl, "wydarzenie" na fb https://www.facebook.com/events/260358964373652/"
"Zaczynamy zbierać zaliczki w wysokości 40 zł za osobę (pozwoli to na określenie faktycznej, a nie deklaracyjnej ilości "zawodników", a jednocześnie pozwoli na łatwiejsze przejście przez obowiązki płatnicze przed uzyskaniem zwrotu, dodatkowo pozwoli rozbić koszt udziału na nieformalne raty),
Nr konta zostanie przekazany w drodze PW : w tytule proszę podać imię nazwisko osoby za którą jest wpłata, po wpłaceniu pieniędzy proszę o zwrotne pw z informacją, że kasa wpłacona i za kogo.
Jednocześnie informujemy, że "zakwaterowania" przywidziane są w agroturystycznych pokojach 2-3 i 4 osobowych.
Preferowany kontakt na nick Seban przez forum AkwariumOnline.pl, Arowana.pl, "wydarzenie" na fb https://www.facebook.com/events/260358964373652/"
- 1
Mann am Boden
Mój przelew w poniedziałek powinien dotrzeć
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Seban, ja cały czas czekam na nr konta nie dostałem odpowiedzi na moje pw.
- 0
Poszło pw. Dwa dni temu chciałem je do Ciebie wysłać ale jako odbiorcę wpisałem siebie. Dziwiłem się nawet dlatego nie odpisujesz.
Przepraszam.
Przepraszam.
- 1
pewnie dlatego, ze wysłałeś pw do siebie! Pierwszy dobry żart dzisiaj z rana! Hahaha
- 0
Może ktoś jeszcze się zdecyduje? 04.05.2017 r. jadę wpłacić zaliczkę. Po długim weekendzie nie gwarantuję już noclegu.
Możliwe, iż już jutro będziemy mieli oficjalny plakat.
Możliwe, iż już jutro będziemy mieli oficjalny plakat.
- 0