rykowisko 2.0 ( for Miewan)
Re: rykowisko 2.0 ( for Miewan)
Misiak pisze:Z tego co widzę u siebie bardzo lubią swoje towarzystwo, ale tarło najlepiej parze odbywać w samotności.
nie mówię że się nie lubią, tylko trą się na okrągło i na okrągło się tłuka

- 1
Ale za to jak wdzięcznie wtedy wyglądają
pasy az im wyłażą, lubię to 
Baniak mega!
@tapatalk

Baniak mega!
@tapatalk
- 0

dziś w baniaku pojawiły się sturisomy( jeszcze raz Wielkie Dzięki Tomasz
)
po wpuszczeniu największe zainteresowanie nowymi mieszkańcami wykazał.... tak najmniejszy skalar "zamorek łowca" taki fajny ruszający się ogon...znaczy jedzenie
ale że nie za bardzo chciały uciekać dał sobie spokój.
powiem krótko ZAKOCHAŁEM SIĘ!! świetne ryby.

po wpuszczeniu największe zainteresowanie nowymi mieszkańcami wykazał.... tak najmniejszy skalar "zamorek łowca" taki fajny ruszający się ogon...znaczy jedzenie

powiem krótko ZAKOCHAŁEM SIĘ!! świetne ryby.
- 0
ostatnio zanabyłem do zbiornika hokejówki w liczbie 20 szt.
i tak jak zakładałem super wypełniły górną część zbiornika. z ryb mam już prawie
ideał
jeszcze jakieś pielęgniczki... albo ramirezy albo wisniówki...albo....
no i przytargałem dwa całkiem niczego sobie korzenie... więc lekka demolka na dniach...
i tak jak zakładałem super wypełniły górną część zbiornika. z ryb mam już prawie
ideał

no i przytargałem dwa całkiem niczego sobie korzenie... więc lekka demolka na dniach...
- 1
jasne
jak nie zrobię jutro to po świętach bo żona zagroziła mi że jeśli zrobię jej syfolong w sobotę to...
poparła to groźbami karalnymi szerokim wachlarzem wykroczeń z kk....

jak nie zrobię jutro to po świętach bo żona zagroziła mi że jeśli zrobię jej syfolong w sobotę to...
poparła to groźbami karalnymi szerokim wachlarzem wykroczeń z kk....
- 0
poczyniłem zmiany, ale nie czuje się usatysfakcjonowany
poszukam jeszcze patyków i coś pogmeram, brakuje mi jeszcze czegoś...??? jakiegos korzenia który będzie bardziej wychodził z gąszczy.
ogólnie to śmiesznie jest z dekoracja takiego zbiornika, kamień który na żywo w rękach jest duży i powinien ładnie się prezentować po włożeniu kurczy się jakoś i z ziela mało co wystaje
ale to już kosmetyka, akwa powoli zmierza do ostatecznego kształtu
wyleciała dębówka( nie dawałem rady z przyrostami) i wygląda na to że rogatek zostanie zminimalizowany do jednej dyżurnej gałązki bo w ciągu 2 dni zaczyna się zawijać na powierzchni
i "szkółka " zielarska z prawej str zostanie albo rozsadzona albo wyleci, tam przewidziany jest lotos i plaża cienista pod nim
a wyglądało i wygląda tak:

poszukam jeszcze patyków i coś pogmeram, brakuje mi jeszcze czegoś...??? jakiegos korzenia który będzie bardziej wychodził z gąszczy.
ogólnie to śmiesznie jest z dekoracja takiego zbiornika, kamień który na żywo w rękach jest duży i powinien ładnie się prezentować po włożeniu kurczy się jakoś i z ziela mało co wystaje

ale to już kosmetyka, akwa powoli zmierza do ostatecznego kształtu
wyleciała dębówka( nie dawałem rady z przyrostami) i wygląda na to że rogatek zostanie zminimalizowany do jednej dyżurnej gałązki bo w ciągu 2 dni zaczyna się zawijać na powierzchni

i "szkółka " zielarska z prawej str zostanie albo rozsadzona albo wyleci, tam przewidziany jest lotos i plaża cienista pod nim
a wyglądało i wygląda tak:
- 8
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nareszcie widzę jak wygląda ten zbiornik
Stado Rodostomusów super!

- 0
O Panie, nie moje klimaty, ale wygląda pięknie.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Podziwiam wielkośc zbiornika. Moje marzenie to 500x150x150. A tutaj niewiele brakuje. Brawo, brawo, brawo.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".