240L Mariusz Hościk
Re: 240L Mariusz Hościk
thaz pisze:Co jak co, ale Mariusz to sobie policzy w wolnej chwili ;D
Mnie od tego rozbolała by głowa ;D
Przy moim światełku (4x54w+odbłyśniki niech będzie +20%) to wychodzi 1,46w/litr wody netto to już trzeba liczyć. Czasami mam wrażenie że i tak słabo liczę i balansuję na krawędzi katastrofy ekologicznej. Nie idzie mi z helferi, staurogyne i wybarwieniem, więc szału nie ma ale coś tam się udaje.
- 0
marho760816 pisze:(sorki za jakość)

- 0
Piękny baniaczek! Ładniejszego na forum nie znajdziemy:)
Przez te widoki i u mnie zawitał kawałek zielony w postaci kilku sztuk valisneri gigantea;)
Przez te widoki i u mnie zawitał kawałek zielony w postaci kilku sztuk valisneri gigantea;)
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 19
- GG: 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
adams750 pisze:Maniek pokaż jakąś aktualizację szkła nie bądź taki
I Ty masz odwagę o to prosić

- 0
A co myślisz że jak jesteś ten zielony z jakąś tam władzą to będę się bał
Ciekawe czy będziesz tak śpiewał jak wpadniesz po chwasty 

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- Czasami zagląda
- Reputacja: 3
Na chwilę obecną nie ma czego oglądać. Rozwaliłem nawożenie i nie idzie mi ostatnio.
- 0
Teraz od miesiąca na żwirze.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Trawnik nie chce jakoś rosnąć. Reszta jakoś idzie ale bez fajerwerków. Akwa ma dopiero miesiąc więc powoli się rozwija i zarasta. Bardzo powooooli.....
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Trawnik nie chce jakoś rosnąć. Reszta jakoś idzie ale bez fajerwerków. Akwa ma dopiero miesiąc więc powoli się rozwija i zarasta. Bardzo powooooli.....
- 0