200l
Re: 200l
kolejne 14 dni walki mały sukces i porażka
wkradły się małe krasnale na zdjęciu tego nie widać o trawniku już nie wspominam jeśli nie odbije to go wywalę rymy mu nie odpuszczają co pojawia się młode pędy to chwila moment i ryby nacierają
wkradły się małe krasnale na zdjęciu tego nie widać o trawniku już nie wspominam jeśli nie odbije to go wywalę rymy mu nie odpuszczają co pojawia się młode pędy to chwila moment i ryby nacierają
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
dwojak23 pisze:Moim zdaniem jak masz ryby które ryją w zwirze to je wywal... Ja nie przejmuje się parametrami i innymi rzeczami jak na razie wszystko w porządku. Jakie masz światło U siebie?
ryby które lubią tak mnie denerwować to rodostomusy . kiedyś wiozłem od ciebie progestemon to tez go tak załatwiły do zera innym rybom jest to obojętne
zobaczymy w planach mam kolejna zmianę aranżacji ale to dopiero bliżej wiosny namoczyłem już trochę dodatkowych korzeni i tyle jak na razie
a co do oświetlenia to test dalej te 78 Wat co po przeliczeniu daje mi około 0,5 W na litr
- 0
to już 7 tydzień
resztki trawnika wyleciały zastopuje go czym innym
krasnale dalej rosną wpuściłem na nie molinezje i kosiarki możne coś tam z nich zjedzą ,plusem ich wpuszczenia inne ryby zaczęły pływać po akwarium a to siedziały niemal ze w miejscu i czekały na jedzenie . Przyciąłem delikatnie niektóre z roślin inne zaś poszły i inne miejsca
resztki trawnika wyleciały zastopuje go czym innym
krasnale dalej rosną wpuściłem na nie molinezje i kosiarki możne coś tam z nich zjedzą ,plusem ich wpuszczenia inne ryby zaczęły pływać po akwarium a to siedziały niemal ze w miejscu i czekały na jedzenie . Przyciąłem delikatnie niektóre z roślin inne zaś poszły i inne miejsca
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.