Sylwester 2016/2017
Re: Sylwester 2016/2017
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170121/e4442c8b0f78ff046a3b60184ce4a0a9.jpg[/img]
Na kuligu i ognisku prawdziwe tłumy, aż tylu ludzia się nie spodziewałem
@tapatalk
Na kuligu i ognisku prawdziwe tłumy, aż tylu ludzia się nie spodziewałem

@tapatalk
- 2

No i po imprezie. Byłem nie spożywającym napojów z % więc grzcznie wróciłem do domu. Większość towarzystwa dalej się bawi. Impreza mega udana. Towarzystwo świetne,.atmosfera nie do opisania. Kmicic przeszedł sam siebie. Serdeczne podziękowania Pani, której notorycznie rozjeżdżaly się nogi:) (bez podtekstów). Ze śmiechu będę miał zakwasy na brzuchu przez tydzień. Dziękuję wszystkim obecnym
- 5
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Mam na spodniach i kurtce ślady "walki" z mokrym śniegiem, ciuchy śmierdzą mi ogniskiem, w gębie " trampek" , ale zaraz śniadanko , zakwaterowanie mocno rozczarowało na "+" - pomimo odwilży impra mocno udana, dziękuję wszystkim za integrację
- 0
Mann am Boden
Hej Piotrku, ja nie mogę otworzyć Twoich fotek. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Żyje żyje .
impreza jak zwykle na duży (+)
integracja gruba - na śniadaniu byłem ostatni - żona twierdziła że czekać będzie cały dzień ( śniadanie na nas
) .
Na szczęście zdążyliśmy - posiłek na poziomie , do wyboru do koloru . Każdy mógł znaleźć cos dla siebie .
Tylko wszyscy tak z rana pouciekali - ja choć z Adasiem i dziewczynami się pożegnałem
Dziękuję wszystkim za udział i przybycie .
do następnego .
impreza jak zwykle na duży (+)
integracja gruba - na śniadaniu byłem ostatni - żona twierdziła że czekać będzie cały dzień ( śniadanie na nas

Na szczęście zdążyliśmy - posiłek na poziomie , do wyboru do koloru . Każdy mógł znaleźć cos dla siebie .
Tylko wszyscy tak z rana pouciekali - ja choć z Adasiem i dziewczynami się pożegnałem
Dziękuję wszystkim za udział i przybycie .
do następnego .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dziękuję za meeega wspaniałą imprezę. Było fajni, było super. Teraz czekam na następny taki integracyjny akwarystyczny event.
W sumie myślałam, że będzie nas garstka, ale towarzystwo dopisało. Brawoty, brawoty dla organizatorów.
W sumie myślałam, że będzie nas garstka, ale towarzystwo dopisało. Brawoty, brawoty dla organizatorów.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
No i może fotki ktoś coś porobiło się .
mój film z kuligu wygląda
czarno i małe punkciki świecące - inne pochodnie
mój film z kuligu wygląda

czarno i małe punkciki świecące - inne pochodnie
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Zdjęcia robiły głównie osoby niespożywające, więc nie mam pojęcia dlaczego fotek jeszcze brak. Monika, nie obijaj się tylko wstawiaj.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Bieta pisze: myślałam, że będzie nas garstka, ale towarzystwo dopisało
Taaa, jak dobrze liczę to razem z dziećmi było 35 osób

- 1
Mann am Boden