Sylwester 2016/2017
Re: Sylwester 2016/2017
Seba, tamta składka była na zaliczkę, cały czas liczyliśmy Ciebie jako uczestnika rezerwując miejscówki
- 0
Mann am Boden
To ja biorę taki komplet jak Drago. Jutro przeleje kasę. Może mnie nie być na forum. Gdyby coś ważnego to poproszę na Tel. lub Facebook.
- 0

Właśnie przelałem 150 zł. Poproszę dwa noclegi, dwa śniadania, dwie kolacje, dwa obiady bez ciasta, kulig i ognisko. Jak trzeba będzie przelać brakującą różnicę to proszę o sms lub info na facebook.
- 0

Czy ta impreza jest przebierana? Tzn. czy mam przyjść przebrany za kowboja pszczółkę Zorro króliczka lub w innym ciekawym wdzianku?
- 0

Chyba, że białego misia
.
Chciałbym zobaczyć jak będziesz latał jako pszczółka, przy ognisku, albo w saniach na iluśtam stopniowym mrozie (nie mamy w planach oficjalnej imprezy zamkniętej)
.
Seba, ale to wolny kraj - jak masz taki pomysł na siebie to nikt Ci tego nie zabroni

Chciałbym zobaczyć jak będziesz latał jako pszczółka, przy ognisku, albo w saniach na iluśtam stopniowym mrozie (nie mamy w planach oficjalnej imprezy zamkniętej)

Seba, ale to wolny kraj - jak masz taki pomysł na siebie to nikt Ci tego nie zabroni

- 2
Mann am Boden
Tak tylko zapytałem. Od października większość informacji, która do mnie dociera nie jest przyswajana. Więc często zadaję pytania.
- 0