"słoik" 390 litrów Biety
Re: "słoik" 390 litrów Biety
Zostało jeszcze powrzucać korzonki i dekoracje z kamieni. I już niedługo zawitają ryby.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ela za dobrze zna się z Misiakiem i zaczęła go naśladować. On wrzuca sporo fotek, ale jak pamiętacie ostatnio zdjęcie bylo celowo niewyraźne, potem pojawia się filmik, który urywa się przed zakończeniem. Ela poszła o krok dalej i zdjęć nie wrzuca wcale :P
- 2
Czyli niechaj działa wyobraźnia
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Niestety, Ela nie umie zmniejszać fotek. Ale fb wrzucona jest 600 z pokrywą.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Pozwolę sobie na uwagę, że wątek o szkle bez jego zdjęć jest dość intrygujący, żeby nie powiedzieć, dziwny.
Można nawet zrobić konkurs, jak to szkło każdy z nas widzi w wyobraźni. Technika dowolna. Może być drzeworyt
PS. Nie szukałem, ale nie wydaje mi się, żeby nie było na forum tutoriala o wstawianiu zdjęć. Nawet dużych. Ale jeżeli faktycznie nie ma, to tym gorzej dla administratorów.
Można nawet zrobić konkurs, jak to szkło każdy z nas widzi w wyobraźni. Technika dowolna. Może być drzeworyt
PS. Nie szukałem, ale nie wydaje mi się, żeby nie było na forum tutoriala o wstawianiu zdjęć. Nawet dużych. Ale jeżeli faktycznie nie ma, to tym gorzej dla administratorów.
- 3