300 l
Re: 300 l
Fajne paletki. A tak w ogóle Tomku, to dzięki Tobie zaczęłam swoją przygodę paletkową. Jak pierwszy raz zobaczyłam Twoje paletki, to wtedy zauroczyłam się nimi. Dzięki Tobie zdecydowałam się na te rybki.
Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie w pielęgnacji paletek. 

- 1
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Wczoraj myślałem zajechac - na Bobrowniki do michalowa jechaliśmy , ale gdybym zajechał - na spotkanie bym nie dotarł .
A odwiedziny zawsze w cenie i po drodze
Kto wcześnie ze spotkania wychodzi ten sam sobie szkodzi

A odwiedziny zawsze w cenie i po drodze

Kto wcześnie ze spotkania wychodzi ten sam sobie szkodzi

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
U mnie był Andrzej , potem drugi a na koniec byłem u Misiaka we 3-ke, zachaczajc o Grzegorza
Czas chyba pobudzić do życia wizyty domowe - które ostatnio kulały .
odkąd nie mam za dużo na wymianę i sprzedaż + czas na to

Czas chyba pobudzić do życia wizyty domowe - które ostatnio kulały .
odkąd nie mam za dużo na wymianę i sprzedaż + czas na to

- 0
A jak poogarniam wszystko z akwariami, to zaprosze do siebie na kawę. Kto chętny mile widziany. Miejsca za wiele nie mam, ale jakoś temat ogarniemy. Brakuje mi tylko pokrywy z oświetleniem, argusów- których spodziewam się za około dwa tygodnie. I będę gotowa tak myślę, że raczej pod koniec roku już, ewentualnie początek przyszłego. Jakby co, to dam znaka. 

- 0
Bieta pisze:Fajne paletki. A tak w ogóle Tomku, to dzięki Tobie zaczęłam swoją przygodę paletkową. Jak pierwszy raz zobaczyłam Twoje paletki, to wtedy zauroczyłam się nimi. Dzięki Tobie zdecydowałam się na te rybki.Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie w pielęgnacji paletek.
Nie prawda - miałaś paletki a ja przyjechałem zobaczyć co z nimi , bo był problem .
- 0
Nie, to nie było tak jak mówisz. Zajechałam jeszcze wcześniej do Ciebie po roślinki- to była bodajże pistia rozetkowa. Na pewno to było późno, po godzinie 20. Miałam być dwie minuty, a jak zobaczyłam Twoje paletki- to było przeszło dwie godziny. Wtedy to właśnie zuroczyłam się Twoimi paletkami. To Ty mnie przekonałeś, że może warto spróbować przygody z paletkami. Ja mówiłam, że nie dam rady, że jestem za słaba w tej dziedzinie- a Ty mnie namówiłeś. A później kupiłam już swoje paletki malboro i rzeczywiście jak było z nimi źle- to mi podpowiadałeś co i jak.
- 0