Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Najważniejsze, że robota zrobiona
Sam następnym razem spróbuje kleić z płynem, zobaczę różnicę. Do tej pory kleiłem tylko na wodę i wszystko było ok.

- 0
Woytek kleił folię na moich zbiornikach. Widzałam go w akcji. Powiem krótko, Wojtek, wie co mówi. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Nie twierdze inaczej. Zastanawiałem się tylko czy ten plyn jest naprawde potrzebny. Nic to tlo naklejone, czekamy na to co Misiak zaprezentuje w najbliższym czasie w akwarium 

- 0
Jak to w W-wie mówią, jest szkoła falenicka i otwocka 
W sumie to nieważne jak, ważne, żeby efekt był!
PS. Też w sumie używam wody z płynem, ale jakiegoś wielkiego przekonania do tego nie mam. Uwaga Woytka o myciu ręką: bezcenna.

W sumie to nieważne jak, ważne, żeby efekt był!
PS. Też w sumie używam wody z płynem, ale jakiegoś wielkiego przekonania do tego nie mam. Uwaga Woytka o myciu ręką: bezcenna.
- 0
Trochę wykorzystałem dwojaka przy okazji jak odbierał rośliny i oba baniaki już stoją. Dzięki.
Teraz tylko coś wsunąć między szkła podosuwać i można zabierać się za aranże.
Teraz tylko coś wsunąć między szkła podosuwać i można zabierać się za aranże.
- 4
W suficie podwieszanym. A idą aż od okna i tam też jest włącznik czasowy pod parapetem.
- 0
Zabezpiecz co najmniej od góry - zacieki będą wyglądać nieciekawie , pomiedzy dwoma szybami a zalanych zbiorników nie ruszysz
Czekam na więcej - wtedy wpadam z wizytą obejrzeć na żywo

Czekam na więcej - wtedy wpadam z wizytą obejrzeć na żywo
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie