Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Tak, tak, Woytek tylko nie jest mistrzem w dżwiganiu akwarów. Poza tym jest de best. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Misiak pisze:W dźwiganiu akwarii![]()
![]()

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Pod folią były plamy tłuste (trzeba było od razu denaturatem to odtłuścić a nie tylko płynem do szyb) i włosy (plus przyklejania takich rzeczy przy biegającym dookoła dziecku).
Ma być idealnie i tyle.
Ma być idealnie i tyle.
- 0
umyj dokładnie szybę,najlepiej dłonią wtedy wyczujesz miejsca tłuste czy paprochy,do mycia nie używaj szmatek,pryskaj i szybę i folie płynem
- 0
Po co opryskiwać folie i szybę płynem? Jeśli dobrze rozumiem, jest to folia samoprzylepna, taka jaka można kupić w Kursorze. Wobec tego wystarczy nam sama woda ze spryskiwacza i rzeczywiście lepiej jest opryskać i szybę i folię, ale bez płynu. Chodzi przecież tylko o to aby folia nam się nie sklejała, a dodatkowa woda na szybie pozwoli ładnie ułożyć całe tło i wtedy wyciągamy nadmiar wody legitymacją, kartą bankomatową lub czymkolwiek innym. Nadmiar wody wyparuje po kilku dniach i pod tłem nie będzie po tym śladu. Zgadzam się z tym, że szybę trzeba najpierw naprawdę dobrze umyć i pracować dopiero jak dzieci pójdą spać 

- 0
Płyn ma większe właściwości odparowania,n a drugi,trzeci dzień jest już stabilność,przykleiłem kilkaa tyś.m2powierzchni tym patentem ,wiem o czym pisze 

- 1
Zawsze dawalem wode z plynem, przerobilem kilka akwarii... i zwykle tam gdzie robilem 'na szybko' sa jakies niedociagniecia
@tapatalk

@tapatalk
- 1